Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a magyar srácok, ha megmondom mi az érdeklődési köröm? Ez ekkora red flag, miért?

Figyelt kérdés

Divat, megjelenés, smink, stílus.

Eddig külföldön éltem, ott ez egyáltalán nem volt gond.

Itt miért baj?

Ha kiírnám magamra, hogy divattervező vagyok, akkor senki szóba nem állna velem? Miért?

szept. 24. 21:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%
Mert ezek az érdeklődési körök az üresfejű libákra jellemzőek.
szept. 25. 08:00
 22/28 A kérdező kommentje:

Ezek szerinte ezek a videóban szereplő sétáló nők mind-mind üres fejű felszínes libák?

https://www.youtube.com/watch?v=0zVle46eHwQ

szept. 25. 09:31
 23/28 anonim ***** válasza:
64%

Te most miről beszélsz?

Azért mert valaki ad magára, stílusosan öltözik, sminkel még nem lesz üresfejű liba.

De ha megkéredzik tőlük, hogy mi az érdeklődési körük és azt válaszolják amit te az eléggé üresfejűnek hat igen.

szept. 25. 09:40
 24/28 anonim ***** válasza:
72%
Mert a férfiak 99%-át ezek a dolgok abszolút nem érdeklik, nem foglalkoztatják. Ennyire egyszerű. Mégis miről beszélgetnél az átlag sráccal ha csak ennyi az érdeklődési köröd? Gondolj már bele egy kicsit.
szept. 25. 10:28
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
#22 Igen, azok.
szept. 25. 11:33
 26/28 anonim ***** válasza:
46%

22

Azért mert valaki ápolt és ad a megjelenésére nem azt jelenti, hogy az a fő érdeklődési köre és hobbija.

szept. 25. 11:53
 27/28 anonim ***** válasza:
72%

Én is szeretek csinosan öltözni, szépnek lenni.

De ezek alap dolgok, nem a hobbim.

szept. 25. 13:30
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem dolgozom stylistként, de évekkel ezelőtt elvégeztem egy stylist tanfolyamot. Mindig tökre tetszettek az összeállítások, a színek. De vásárolni a mai napig gyűlölök.

A tanfolyam óta kb 5 percet töltök egy boltban, mert célirányosan kerülök színeket vagy anyagokat, stílusokat. Pl. nem fogok peplum felsőt vagy pliszírozott szoknyát venni, mert baromi előnytelenül állnak. De barátoknak, barátnőknek nagyon szívesen segítek. Annyira jó látni azt, amikor valaki mosolyog a tükörképére, és tetszik önmagának.

A tanfolyammal egy időben a szomszéd teremben varrótanfolyam volt, és mikor egymást már színek alapján elemeztük, áthívtuk azokat a lányokat is. Azt tanították, hogy ne azt kérdezzük, mit hord az ember szívesen, mert arra nem mindenki tud válaszolni, de azt tudják, mit NEM akarnak soha felvenni. Volt a varrósok közt egy tejfehér bőrű lány, sötét rézvörös hajjal, aki mondta, hogy nem akar bordót. Mindenféle színt odapakoltunk neki, a végén mondtam neki, hogy csak a lelki békémért hadd lássak rajta egy bordót, mert elképzeltem, hogy istenien menne a hajához, és látni szeretném, hogy igazam van-e.

Nem tudom, voltatok-e már színelemzésen, de vannak színek, amik kiemelnek minden rosszat az arcodon, és vannak, amik olyanok, mint egy élő filter. Rajtam (ősz) a tiszta piros nagyon ronda. Zöld tőle a fejem, úgy nézek ki, mint egy tengeribeteg. De a téglavörös jól áll. A bézs meg... akármikor bézs van rajtam, mindenki megdicsér.

Volt egy lány, akinek az egyik színtől beesettnek tűnt a szeme, a másiktól meg olyan üde volt, mintha lett volna rajta valami pirosító.

Na ez a vöröshajú lány felvette a kedvemért a bordót, és nézegette magát és megjegyezte, hogy hát nem is annyira rossz. Eszméletlen jól állt neki, a szeme csillogását is kiemelte. Remélem, hord bordót még, mert az az ő színe.

szept. 25. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!