Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a magyar srácok, ha megmondom mi az érdeklődési köröm? Ez ekkora red flag, miért?

Figyelt kérdés

Divat, megjelenés, smink, stílus.

Eddig külföldön éltem, ott ez egyáltalán nem volt gond.

Itt miért baj?

Ha kiírnám magamra, hogy divattervező vagyok, akkor senki szóba nem állna velem? Miért?

szept. 24. 21:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
10, na milyenek.
szept. 24. 21:53
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Mert csak a külsőddel vagy elfoglalva és semmi más nem érdekel. Meg gondolom tartanak tőle, hogy sok pénzt is felemészt ez, erre pedig ők nem szeretnének költeni. Ez kb ugyanaz, amikor megkérdezed mi a helyzet, hogy van, mit csinált ma stb és erre csak annyi a válasz hogy "semmit, uncsizok". Erre nem sokan kíváncsiak.
szept. 24. 21:58
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha divattervező vagy akkor teljesen rendben van mert ez a munkád. Ha nem az vagy akkor meg felszínes, mert a külsőd forog a világod középpontjában.
szept. 24. 22:01
 14/28 anonim ***** válasza:
85%
De az, hogy divat, nem saját magadat jelenti. Én Carrie Bradshaw ruháiról vágtam ki annak idején képeket, és beragasztgattam egy füzetbe, mert érdekelt a divat és a stílus. Emellett még sok minden más is. De ez nem az emberről szól.
szept. 24. 22:02
 15/28 anonim ***** válasza:

[link]

Tudtam, hogy nekem kell belinkelnem Miranda Priestly monológját a kék pulcsiról.

szept. 24. 22:10
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Mert itt az emberek nem olyan ostobák, mint sokan hiszik.

Divattervező? Mutass már egy általad tervezett ruhát.😅

Általában ez azt jelenti, hogy baromira ráérsz, hiszen dolgozni büdös, és egész nap csak sminkelgetsz, meg a netet bújod. Igazam van?

szept. 24. 23:41
 17/28 anonim ***** válasza:
#11 Nála szebbek. XD
szept. 24. 23:42
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Shéköneszpresszo !
szept. 25. 01:37
 19/28 anonim ***** válasza:
64%

Mert mintha a sráchobbik nem kerülnének sokba. Most vettem PC-t 500+k-ért, de még idén kell bele plusz alkatrész, a 25 ezres játékokról nem is beszélve, ami lehet havi kiadás, ha van időd is és kijátszod őket hamar, akkor még egy jobb monitor is kellene, azt is ilyen 100-130 körül nézegetek, akkor még a széket is lecserélhetném jobbra, bár az nem prioritás, de azok sem olcsók. De a hobbi általában olyan dolog, ami már megvan és van rá kereted is és nem a másiktól várod, hogy finanszírozza.

16# Tehát ha te dolgozol, akkor egész nap dolgozol és alszol, nincs időd semmilyen hobbira, nem bújod a netet, mert egy hobbi az egész napos feladat? :D Nekem nem a sminkelés a hobbim, én letudom reggel negyed óra alatt a smink részt, de időm lenne több rá, most is fél órája csak kávézgatok meg itt olvasok. Mindjárt indulok készülődni. Délután ötre itthon vagyok, este 10-ig azért bőven beleférne a rendrakás, főzés mellett is akár, hogy bújjam a netet, megnézzek 1-2 smink, divat videót, kipróbáljak valami új technikát, elmenjek venni valamit, stb. Sosem értettem ezeket az időhiány kifogásokat, még ha 12 órát dolgozol is, akkor is van szabadnapod cserébe a héten. Vagy ti még a középkorból írogattok, ahol heti hét nap 16 óra a munkaidő, vagy mi a baj?

szept. 25. 05:45
 20/28 anonim ***** válasza:
61%

Mert felszínesnek tűnsz.

Én is szeretem a divatot, stílust, sminket, csajos dolgokat. De soha nem válaszolnám ezt arra, hogy mi az érdeklődési köröm.

szept. 25. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!