Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ismerős fiú elment mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerős fiú elment mellettem, rám nézett, köszöntünk egymásnak, majd amikor már elhaladt kb 1 métert visszanézett rám, és pár másodpercig nézett folyamatosan. Nálatok fiúknál ez jelentheti, hogy nagyon tetszik az illető lány?

Figyelt kérdés

szept. 24. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán megkívánhatott, de a biztos kapcsolatát nem akarja feladni.

Hogyan neveltek téged otthon? Én foglalt emberrel nem tudnék kikezdeni. Ahhoz túl sok erkölcsi alapot kaptam szerencsére.

Az én párom egyedülálló és szerencsére egymásra találtunk. (Tegnap az ágyamban békésen szundikált délután egy kicsit. Olyan édes volt.)

:)

Max. a szeretője lehetsz, ha felkínálkozol. De nem érdemes. Csak vesztenivalód lenne.

szept. 25. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!