Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs barátnője, annak miért nincs?
Írhatsz magadról is: pl: félénk vagyok, nincs pénzem...
De írhatsz másról is: pl: barátom elég igénytelen, vagy egy haverom folyton káromkodik...
Mert nem szeretném feladni a szingliség előnyeit.
Mindig van más nő, flörtölés, bulik, kötetlen szex. Miért legyek egy nővel, ha lehetek egyszerre többel?
Vidéken lakom (Nógrád), gyárban dolozom technikusként havi nettó 450E-ért, a negyvenes éveimben járok, kűlsó tekintetében az optikailag hányingerkeltő kategóriába tartozom. További visszataszító tulajdonságom; szeretem a sport (nézni), szeretek jókat enni, inkább macskás vagyok, mint kutyás, van egy bankjegy gyűjteményem (kit érdekel? ..... mondjuk aki tisztában van az ilyenek értékével az lehidalna előtte), és interog.... inter... intrellig... óóóókos vagyok. Meg mondjuk inkább az introvertált típus (ami annyi, hogy nem szeretek annyira a központban lenni), és az a típusú marha aki 20 perc alatt simán friendzone-ba dumálja magát ..... onnan meg oszt no way back!
Vagyis messze nem az a kategória akit a nők keresnek legyen szó 25 és 50 között bárkiről.
Lusta vagyok ismerkedni. Régen nagyon társasági voltam, sok haver, buli, és bár nem vagyok adonisz, szinte bárkiről lebeszéltem a bugyit. Most inkább élvezem a szingliség előnyeit. Nem kell senkihez alkalmazkodnom - nem is tudtam soha - csak magammal kell foglalkoznom.
F
Nem kellek a nőknek. Szörnyen ocsmány vagyok, nem tudok beszélgetni a nőkkel, leszólitani őket, unalmas, eseménytelen életet élek, életkedvem sincs már ezer éve.
Nem is tudnék semmit nyújtani a nőknek.
Mindezek ellenére a vágyak nem akarnak megszűnni. Eléggé el vagyok átkozva.
35F
Igazából rájöttem, hogy engem ez a dolog nem különösebben érdekel. Anno nagyon régen volt egy csajom, akit imádtam, jó volt vele, de megcsalt és kidobott elég csúnyán ért véget a kapcsolatunk.
Utána sokat gondolkoztam, kerestem a megoldást, hogy mindez mégis miért történt (amúgy roppant "vicces" történet), de amire rájöttem a dolgokra, utána úgy gondoltam, hogy számomra ez nem éri meg.
Az alkalmi szex nem érdekel, undorodom a gondolattól is (kipróbáltam úgy írom ezt), ismerkedni ,randizni, flörtölni és a többi szarság pedig nem az én világom. A legtöbb nő, csaj számomra nem érdekes, nem igazán tud egyik sem érdekelni. Azon kívül, hogy jó segge, melle meg szép arca van, számomra egyik sem tud nyújtani semmit.
Nincs türelmem a dologzhoz, se energiám se kedvem abszolút.
Most is van egy csaj, aki valamiért nagyon engem akar, régebben tetszett is, de akkor meg valamiért nem mellettem döntött. Utólag így már furcsa, főleg, hogy gyereke van azóta és el is vált a férjétől...
Külsőre sem tartom magam főnyereménynek, kicsit sem. 23-24 éves korom óta erősen kopaszodom és rohadtul nem áll jól. Se nagyon rövidre levágva, se hosszabban, se tar kopaszon nem nézek ki már jól.
Gyereket, családot nem akarok már, szóval minek erőltessem a dolgot? Átverni meg senkit nem akarok.
Nem tudok párkapcsolatban létezni, idegesít egy csomó minden ami vele együtt jar. Kipróbáltam, nekem nem jött be.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!