Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem lesz barátnőm, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátnőm, mert utálom a focit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Suliban a lányok izzadt testtel, benedvesedve nézték a focistákat, olyan undorító volt. Bezzeg rám senki se néz. Nem igaz, hogy mindenki csak erre a retkes focira veri....

Üdv:

Egy ropi stréber

UI: Többi sportágat se nézik semmibe, mert csak foci van...

szept. 22. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne nagyon barkácsoljon, de ha valami elromlik érdekelje a feladat, hogy mit hogy kell, de nem kell egóból új szekrényt kreálnia a teljesen jó bolti helyett. Focizás nem kell, autóvezetés mondjuk az jól jön csak ne száguldozzon mint egy félőrült, és ne menjen wc-re is kocsival.

Motor nem kell, se motorcsónak.

Grillezés, bográcsozás az néha jó, csak ne állandóan.

Szakáll az nem kell, néha borosta aztán kész.

Gyúrás, súlyzózás, az jó ha ismeri a saját testét, mit hogy kell hogy ne rokkanjon le. De a túl sok izom idegesítő.

Harsánykodás, isten őrizz.

Gagyi vicceket mesélés, nnnnneeeeee, ha nincs jó vicce ne meséljen inkább.

Horgászás, biztos nem kell.

Macsó dumák mondogatás, na jó felőlem ha muszáj neki.

szept. 22. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
8, ez a te környezeted. Vagy a félelmeid. Ilyet a valóságban valami nagyon proli emberek művelnek.
szept. 22. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:

A volt férjemet egyáltalán nem érdekelte a foci, sőt, kb semmilyen sportot nem nézett, sőt, az 5-ös válaszoló által említett dolgokat sem csináltam (nem vezetett, nem motorozott, nem horgászott, és a barkácsolásban sem jeleskedett, pedig ahhoz valamennyire még értett is, de semmi ilyet nem csinált magától).

Mégse ezek miatt váltunk el, hanem azért, mert félredugott.

Érdekes amúgy, a mostani férjem szereti a focit (inkább az amerikai focit, de amúgy mindenféle sportot szeret), de engem ez annyira nem érdekelt ismerkedéskor, hogy el nem tudom mondani. Én csak az olimpiát szoktam megnézni.

Nem azért nem kellesz a nőknek, mert nem érdekel a foci, ebben egészen biztos vagyok.

szept. 22. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez eddig a legviccesebb kifogás, hogy miért nincs csaja a kérdezőnek.
szept. 22. 20:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan irritál, ha egy férfi focib&zi. Orbánra emlékeztet brrr..
szept. 22. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmmel setudtam még a fociról beszélni. Nem tudom te hol találsz ilyen nőket, de küldd mártovább nekem.
szept. 22. 21:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Futni, edzeni el tudsz menni akkor is ha utálod a focit.
szept. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!