Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közös témákat, közös érdeklődési pontokat találni 34 éves férfiként a 18-24 éves nőkkel? Egyáltalán az ilyen nők, mit keresnek egy férfiban?
34 éves férfi vagyok, hét számjegyű fizetéssel. Azaz igazság, hogy az utóbbi időkben döbbentem rá, hogy mennyire nem a korosztályombeli, de már lassan a közelébe lévő nők sem vonzanak. Egyszerűen ha ránézek egy 34 éves nőre, mondjuk egy volt osztálytársamra még gimiből, akkor kb. az anyámat látom benne. Nem a nőt. A nők a szememben a fiatalságot, érintetlenséget, ártatlanságot jelentik.
Egy szó mint száz, arra a következtetésre kellett jutnom, hogy a 10+ évvel fiatalabb nők jöhetnek nálam szóba. Ez van. És tudom, hogy sok nőnek is az érettebb férfiak kellenének abból a korosztályból. Csak azt nem tudom, hogyan kezdeményezzek náluk? Milyen témák iránt érdeklődnek? Hogyan találjam meg velük a közös nevezőt érzelmileg? A komoly dolgokról mint az egzisztencia, a pénzügyek, a befektetések, a karrier arról majd gondoskodom én, azokról tudok beszélgetni a barátaimmal. Egy nőben inkább érzelmi és testi kapcsolatot keresnék. Kérdés, hogy ők mit keresnek egy férfiban? Már az olyanok akik nem a saját korosztályukbeli férfit keresnek, akik elég sokan vannak hiszen borzalmas a felhozatal "férfiakból" a mostani 20-as generációban. Azok értetlen gyerekek.
A férfi olyan, mint a jó bor: ott savanyodik meg bontatlanul a szekrény tetején. 😜
A tisztaság, az ártatlanság a kislányokra jellemző. Szóval van egy rossz hírem... Ezt hívják efebofilnek. Te egyszerűen fétistárgyat keresel, amivel kiélheted a fantáziád. De az csak önkielégítés, nem kapcsolat. Lehet, hogy összejön sok pénzért egy fiatal lány, és te leszel a csaj első nagy csalódása.
A sztárokkal meg felesleges pedálozni, mert erről a bicikliről már akkor leesel, ha megnézed, hogy néztek ki 25 évesen. 😍😊😱
Akkor is magasak, jó felépítésűek és helyesek voltak. Saját magukhoz képest viszont nem biztos, hogy jobban néznek ki 40 évesen.
Shreki visszatért gyakorira?
Még mindig nem fogadtad el hogy 170/105 kg el a pénzzel se kapcs fiatalabb. csinos nőt.
Én értelek kérdező bár én nem fiatal 34 éves, hanem öreg 38 vagyok.
Nekem is az a tapasztalatom hogy a korban nagyon közelállókkal nem érzem a férfi női dinamikát.
Szerintem egy nő korábban érik és ezért a 2-12 év korkülönbség simán működhet.
Van erre egy ökölszabály, a férfi korát 2-vel kell osztani és hozzáadni 7-et. A te esetedben ez 24 éves lányt jelent minimum.
Viszont az is tény hogy a 6-8 évnél több korkülönbség fiatalon még nagyon érződik, más egyszerűen a világ amiből jön, kevés a közös téma.
Nekem a legtöbb közös téma a 36-40 évesekkel van de annyival érettebb egy 38 éves nő hogy nehéz férfinak éreznem magam mellette.
Szerintem 4-8 év korkülönbség teljesen jó és azért egy 26-30 éves nő esetedben még nem "anyukás", sőt talán a legszebb női kor.
Nekem is bejönnek az egyetemista lányok de a tanár bácsi szerep Nekem nem jön be.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!