Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Táncházakban érdemes ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táncházakban érdemes ismerkedni? Sok vagy kevés egyedülálló nő szokott ilyen helyre járni?

Figyelt kérdés

szept. 20. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag sok nő jár táncházba, legalábbis az ismeretségi körömben. De 1-2 dologra azért jó felkészülni, ha vki csajozni menne oda:

- azért nagy többségben nem topmodell nők fognak oda járni, nem ilyen felfedezetlen "Gigi Hadid 20 évesen" jellegűek... csinos, viszonylag aktív életmód, de nem csittifitti és nagy eséllyel nem sminkeletlen Victoria Secret modell jellegű nők

- lesz sok nő, aki ott csak táncolni akar

- ne azonnal törj rá nőkre, inkább alakíts ki velük egy nexust, egy szexuális meg csajozós felhangoktól mentes kapcsolatot... az nagyon kínos, amikor egyértelműen látszik, hogy vki csak csajozni akar ott

- lesz ám konkurencia, mert más férfiak is látják ezeket a "piaci réseket"... max. talán kevesebb, mint a társastáncosokon, mert az azért vonzóbb sok "vadászó" pasinak, mert ott több a fizikai kontaktus

szept. 20. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es jól leírta, vannak nők, de nem mindegyikük keres társat. Szerintem mindenképp egy kulturáltabb közeg az átlagnál, de csak akkor menj oda, ha szeretsz táncolni és valamilyen szinten érdekelnek a népi dolgok.
szept. 20. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes ismerkedni ilyen helyeken, jó a hangulat, és talán kicsit épeszűbb értékrenddel rendelkező emberek járnak ilyen helyekre, leszámítva persze a "vesszen Trianon" típusú nagymagyarkodókat.

Sok mindenben igaza van az előző válaszolóknak.

Arra is érdemes felkészülni, hogy a moldvai körtáncokon kívül, hacsak nincsen tánctanítás is az adott táncházban, másba nehezen fogsz tudni bekapcsolódni. Ilyen helyeken nem csak benyomnak pár latinosan hangzó zenét, amire akár el is lehet lötyögni, ha éppen nem tudsz mondjuk bachatázni.

Hanem un táncrendek vannak. Nem mindegy, hogy mezőségi zene szól, vagy széki, stb. Ezeknek legalább az alapjait érdemes megtanulni, hogy egy nőt számára is élvezhetően el tudj vezetni a táncparketten. Ja és meg kell tanulni együtt forogni, az önmagában nem egyszerű.

Szűk egy éve, a teljesen semmiből járok ilyen helyekre, havi 2-4 alkalommal, mikor mennyi időm van. De ha nem haverkodtam volna össze pár emberrel, akik közül lett egy lány, aki hajlandó segíteni abban, hogy a partnerem tanulás közben, esélyem sem lenne beállni moldvain kívül bármibe. Jó időbe beletelt, mire ráéreztem az együtt forgásra, pedig nekem sokéves társastáncos, versenytáncos múltam van, szóval tudok bánni a testemmel. Egyszerűnek tűnik kívülről, de gyorsan alázatra nevel, amikor egy rutinosabb nő mellett úgy érzed csak lobogsz a levegőben :D

Szóval kitartás kell hozzá, eleinte állj be moldvai körtáncokba, és figyeld a többieket, ott ilyen kétszer négy számolásig tartó oda-vissza mozgó "minikoreográfiák" vannak, és mivel körtánc, a lány vezetésére sem kell figyelni. Viszont hangulatos, megtanulsz együtt mozogni sok emberrel, és bevezetőnek kiváló a néptáncok világába.

Közben ahogy "megszokják a fejedet", megismerhetsz pár embert, és szépen lassan ha úgy van lehet esélyed kapcsolatra is. De hogy onnan nem fogsz hazavinni az első este után könnyűvérű nőket, az tuti.

szept. 20. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a választ! Nem topmodelleket és nem egyéjszakás kalandokat keresek. A tánc nehézségébe nem gondoltam bele, úgyhogy ez lehet, hogy mégsem nekem való...
szept. 21. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

3as vagyok, nem elkedvetleníteni akartalak! :D

Mondom én is hónapokig csak zenét hallgatni mentem, még a moldvaiba sem mertem beállni :D

De neked javaslom, hogy már az első alkalommal állj be, mert az tényleg nem olyan vészes, én is a fejemet vertem a falba, hogy ennyit vártam a próbálkozással.

Ha beleszaladsz egy vert kezesbe, akkor meg max kiállsz, mert az mondjuk a moldvai táncok közül elsőre elég összetett, de a legtöbb 1-2 perc alatt ott hirtelen megtanulható. Aztán legközelebb már csak 10 mp feleleveníteni, harmadjára meg már a zenét is felismered, hogy jé erre a zenére ezt kell lépni.

szept. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!