Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjam meg a nagy Őt?
Tudom nem a Gyakorin fogom megtalálni, csupán érdeklődési szándékkal írok azokhoz akik felhőtlen szerelemben élnek.
Első és legfontosabb hogy antiszoc vagyok!
Nem bírom a társaságot, sosem éltem társasági életet.
Egy nagyobb bevásárló központban is elkap egy pánik, halálfélelem, ha sokan vannak a közértben.
Ilyen pszichés betegséggel hol lehet ismerkedni? Milyen opciók vannak rá?
Srác vagyok. Oké, a kezdeményezéssel sosem volt gondom.
S, ezek a pszichés tünetek nem mutatkoznak meg egy párkapcsolatban, mert már volt egy pár életemben. Srác is erős kifejezés már rám, mert 30 környékét súrolom.
Akkor ez nm tini kategória.
Nyilván jobb lenne ha kezeltetnéd magad.
De akkor sose volt senkid?
Nincs "nagy ő" neked, pontosabban egymásnak kell megteremtenetek. Nincs olyan, hogy a világban ott mászkál valahol a "másik feled", ez egy totális baromság.
Kompromisszumokról és lehetőségekről szól a dolog.
Ha van lehetőséged, akkor válogathatsz, kipróbálhatod jópár emberrel a dolgot, aztán háthta sikerül. Vagy dolgozhatsz az ügyön, dolgozhattok közösen.
Lehet soha nem sikerül összehozni, de lehet igen.
Akinek viszont a lehetőség sem adatott meg annak mindegy.
Ha korábban voltál párkapcsolatban még lehet esélyed, bár gondolom az elmúlt időszakban nem nagyon válogathattál, nem igazán jöttek szembe a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!