Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok hol szoktatok leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hol szoktatok leginkább ismerkedni?

Figyelt kérdés
szept. 17. 08:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Igyekszem sokat mászkálni, sokszor egyedül (kávézó, könyvesboltok, kajafesztiválok, vásárolgatni, kajálni, akármi), de nem igazán sikerül élőben ismerkedni.
szept. 17. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ha megtetszik egy férfi, oda megyek hozzá. Most gondoljon bárki bármit. Helyszíntől függ, köszönök és kérek egy apró szívességet.

Pl. Ha boltba vagyunk, vegyen le valamit a magasabb polcról, megköszönöm, ha bejövök a férfinek elhív kávéra , ha nem akkor ennyi, nem zaklatom tovább.

Utcán, a parkolóautómatába kérem, hogy nincs e felválltani apróra. Vagy van vagy nincs, ha ad, megköszönöm, itt is van esély meghívni fagyira, bármire.

szept. 17. 09:17
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
Tinder.
szept. 17. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
32%

élőben már kb nem is lehet, sok csaj a telefonjába van temetkezve.

Amúgy pont láttam hogy igazabol semmit sem nez rajta, csak úgy csinál mintha, pont azért hogy ne szólítsák meg :D

Vagy tipikus: ugytesz mintha telefonálna valakivel, de nincs senki a vonal másik felén.

Mind miért: ne szólítsa meg senki, elérhetetlennek tűnjön, mindenki hagyja békén.

Ergo csak arra kíváncsi akit Ő már kiszemelt magának, face, tinderen, instán, őt várja, a többieknek kocc van.

szept. 17. 09:34
 5/14 retektorta ***** válasza:
17%
#1 te tuti nem nő vagy.
szept. 17. 09:50
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
#5 miért? Nekem meg a barátnőimnek se megy az élősdi, bulikon kívül ahol szexelni akarnak nem igazán jön hozzánk senki, annyi hogy ők így már csak online ismerkednek, ami nekem nem fekszik, szeretem élőben látni akivel beszélek, nem pedig chatelünk, elmegy egy hét aztán élőben rájövünk, hogy nem érdekeljük egymást.
szept. 17. 10:07
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
#5 de, nő, csak gondolom, nem az a tipikus "full extra" instacica. Mert olyanért esetleg még hajlandóak megmozdulni, "kockázatot vállalni" a férfiak élőben. Ezt leszámítva tényleg mindenki a telefonját bámulja (férfiak is), idegenek nem foglalkoznak egymással, nincs interakció, nincs kezdeményezés, már szemkontaktusig is ritkán lehet eljutni.
szept. 17. 10:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a kezdeményező nőket:) kár hogy hozzám még nem jöttek így oda...
szept. 17. 10:36
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
#8 készítsd az aprót 😅
szept. 17. 10:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

2.

Soha nem gondoltam volna, hogy ha valaki szívességet kér tőlem az akar valamit. Komolyan. Lehet sok lehetőséget elszalasztottam?

Miből kellene tudnom, hogy egy egyszerű (például aprókérés) kérés az kezdeményezés valójában és nem ténylegesen elfogyott az aprója?

szept. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!