Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hol szoktatok leginkább ismerkedni?
Nekem ha megtetszik egy férfi, oda megyek hozzá. Most gondoljon bárki bármit. Helyszíntől függ, köszönök és kérek egy apró szívességet.
Pl. Ha boltba vagyunk, vegyen le valamit a magasabb polcról, megköszönöm, ha bejövök a férfinek elhív kávéra , ha nem akkor ennyi, nem zaklatom tovább.
Utcán, a parkolóautómatába kérem, hogy nincs e felválltani apróra. Vagy van vagy nincs, ha ad, megköszönöm, itt is van esély meghívni fagyira, bármire.
élőben már kb nem is lehet, sok csaj a telefonjába van temetkezve.
Amúgy pont láttam hogy igazabol semmit sem nez rajta, csak úgy csinál mintha, pont azért hogy ne szólítsák meg :D
Vagy tipikus: ugytesz mintha telefonálna valakivel, de nincs senki a vonal másik felén.
Mind miért: ne szólítsa meg senki, elérhetetlennek tűnjön, mindenki hagyja békén.
Ergo csak arra kíváncsi akit Ő már kiszemelt magának, face, tinderen, instán, őt várja, a többieknek kocc van.
2.
Soha nem gondoltam volna, hogy ha valaki szívességet kér tőlem az akar valamit. Komolyan. Lehet sok lehetőséget elszalasztottam?
Miből kellene tudnom, hogy egy egyszerű (például aprókérés) kérés az kezdeményezés valójában és nem ténylegesen elfogyott az aprója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!