Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látatlanban, pusztán ezekből a paraméterekből kövérnek gondolnál egy nőt?
25 éves, 167 centi magas, 85-90 kg között mozog a súlya, nadrágméret főleg 42-es, de van 40 és 44-es is. Nem sportol.
Ennyi infó alapján biztosra vennéd, hogy az illető kövér?
Hogyne lenne kövér...
Mi ez a kérdés már megint..
Hát figyelj.A FÉRJEM, 180 cm és ehhez 82 kg.Teljesen egészséges a súlya, nem sovány...
Akkor szerinted?Egy 165 cm-es nő kövér 90 kg-osan?
Alkatfuggo,én kövérnek nem mondanám,de kinek mi. Férfiaknak nem kellene nőkhöz hasonlítani a súlyukat,mert genetikailag kódolva sokkal kevesebb zsírt tarol a testük,mint nekünk nőknek.
Ha nagy melle és feneke,combjai vannak,simán belefér szerintem a teltkarcsu kategoriaba. De ahány test,annyi kinézet. Ezt így nem lehet megtippelni.
Én is mozogtam 90 körül de nem voltam kifejezetten kövér,most 70 kilósan is viszont még mindig van némi hasam,én vékony sosem leszek. Mondjuk én 170 fölött vagyok,de ilyen szempontból szar a genetikam.És van barátnőm aki alacsonyabb nálam,O is 80-90 mozoghat valahol jelenleg,combja és segge erősebb,de darázs dereka van,palik halnak érte es nem a kövér jut róla eszebe senkinek sem.
Kövér, de ez még talán az a kategória, ha jól oszlik el rajta a nem kevés felesleg, akkor még jól is nézhet ki.
Nagy segg, nagy mell (vastag combok) kombinációval lehet jó alakja.
Sajnos a nagy helyzet az, hogy az ilyen magas és 90kg körüli nők inkább a hordó hasú, tokás, löttyedt, lógó "alkarzsíros" kategóriát erősítik 99%-ban...
BMI szerint ez már I. fokú elhízás, az ideális súly 60kg körül lenne ilyen magassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!