Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknak nem ciki bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak nem ciki bevallani, hogy vágynának párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
A macsó férfiideál alapján a nők csak arra kellenek, hogy legyen kivel dugni, de utána huzzanak el, a lelkizés nem kell, az fárasztó. Igazából nem szokás felvállalni haverok előtt, hogy valaki egyedül érzi magát és szeretne kötődni máshoz, csak a szexhiány miatt sóhajtozni.

szept. 15. 22:00
 1/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
95%

Én szeretnék párkapcsolatot, vágyom a szeretetre és a gyengédségre is. Férfi vagyok, nem szégyellem ezt bevallani.

Szerintem még a könnyem is elkezdene folyni, ha tényleg igazi szeretetben lenne részem valakitől. De nyivlán ez egy hosszú kialakuló folyamat és nem a semmiből jön.

szept. 15. 22:03
 2/7 Antiszociális lény ***** válasza:
92%
Én is vágyom a szeretetre és a kapcsolatra.
szept. 15. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem... Ez valami extrém konzervatív boomer felfogás, ahol a férfi nem emberi lény, hanem valami szexrobot. A macsó férfiideált pedig élje az, akinek erre van energiája és kedve, én férfiként örömmel fejezem ki az érzelmeim a páromnak.
szept. 15. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

3

Szerintem meg valami új dolog. Régen 20-25 évesen már családja volt a többségnek. Most szokás 40 évesen is szinglinek lenni, és hangoztatni a kérdésben szereplő dolgokat. Nyilván nem mindenki, de vannak ilyenek.

szept. 15. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Férfiként az a ciki, ha vágysz valamire, de nem tudod megszerezni.
szept. 15. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam macsó férfiideál, még a közelében sem jártam. Úgy soha nem éreztem, hogy nekem nincs szükségem párkapcsolatra, úgy viszont nagyon sokáig, hogy én nem vagyok alkalmas rá. Hol ilyen hol olyan okok miatt. Akkoriban is csak akkor mondtam, hogy nekem nem kell kapcsolat, ha valaki konkrétan rákérdezett. Később sem kürtöltem világgá, hogy na most már jöhetne valaki, de ha rákérdeztek, nem tagadtam le. Kár, hogy már úgy néz ki lecsúsztam erről.
szept. 16. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam. Nem a levegőbe beszélek. Nőként megadtam volna a férfinak ezeket, mégsem kellett neki/k. Pedig a csillagokat lehoztam. Lehet, hogy próbált a macsó képhez idomulni?

Rohadtul szerettem volna olyen férfival lenni, párkapcsolatban élni pláne, aki képes őszinte lenni, őszintén érezni. Egyáltalán merni érezni...

Nekem nem adta a sors.

Ha férfiként ezt felvállalná valaki, sokat tudna hozzátenni a férfiak megítéléséhez. Én csak biztatnám rá.

szept. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!