Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha valaki a barátai, rokonai segítségét kéri a társkereséshez?
Arra gondolok, hogy körbekérdez a baráti társaságban vagy a rokonságnál, hogy véletlenül nem ismernek korban és rangban hozzá illő partnert. Végülis régen ez így működött, hogy ha valakiről tudták, hogy egyedülálló, akkor a családból mindenki figyelte a potenciális jelölteket és ajánlotta neki. Vagy olyan is gyakran előfordult, hogy egyik barátja javasolta az illetőnek vegye el a húgát, mert már mondjuk gyakran járt náluk, ismerte a szülőket is és kedvelték.
Egyik barátom kisvárosban él és az anyjának is mondta egyik kolléganője, hogy van egy sportos szingli unokahúga, elhívhatná egy túrára. Aztán nem lett semmi belőle, de végülis rendes volt az illetőtől. Tudom, hogy a mai világban a társkereső appok a menők vagy mindenki úgy szeretné csinálni, hogy egyedül spontán módon, mint a filmekben, de lehet néha tényleg jól jön egy kis segítség.
Régen így ment ez. Kommendáltak. Az emberek nem utaztak, nem értek rá. A csajokat/pasikat felvezették a partnernek, hátha teccene neki.
Nem annyira rossz ez a verzió, ha az ember nem akar vele foglalkozni.
Működhet, de ehhez is nagy szerencse kell. Vagy tényleg jó emberismeret a rokonok által. De leginkább szerencse :)
Nekem is voltak így megismert leendő partnereim, volt akivel össze is jöttünk. Bár hozzá kell tegyem, lelkiekben mi sem annyira passzoltunk, mint menet közben és utólag kiderült.
GÁZ.
Régen divat volt a rokonságot belüli házasság a vagyon miatt. Azért volt az RÉGEN.
De manapság a 21. században? Ilyet sem hallottam még. Kinek mi. Nem szégyenlitek ezt? Legfőbb kép magatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!