Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Hogy lehetne ezt megoldani?
Sajnos világ életemben szerencsétlen voltam a szerelemben. Közel a 40-hez egyszer volt barátnőm pár hétre. Sosem sosem kellettem gyakorlatilag senkinek. Egyszer nagyon régen szerelmes volt belém egy lány akit visszautasítottam mert olyan után rohantam akkoriban akiket a pénzes faszik érdekeltek csak. Nagyon sajnálom hogy elutasítottam. Neki azóta családja van....
Na de a lényeg hogy sehogysem tudok ismerkedni. Se élőben se neten se szépen se csúnyán. Neten soha senki nem reagál vagy ha véletlenül mégis akkor egy szavas válaszokat kapok majd eltűnnek. Nem tudok élőben ismerkedni. Egyszerűen fogalmam sincs hogy kell. Nagyon de nagyon rossz így egyedül. A hobbi meg egyéb dolgok sajnos nem adják azt az érzést mint az ha lenne valakim. Úgy érzem egyedül maradok. Semmi esélyt nem látok arra hogy ez változzon. Depressziós vagyok emiatt. Valamiért ez nekem nem jár sajnos...
Mit tehetnék hogy lehessen valakim? Hogyan lehet ebből kimászni mikor a sorozatos csalódás miatt már nem vált ki belőlem senki semmilyen lelkesedést meg vonzalmat? Közben meg nagyon rossz hogy egyedül vagyok
Első kettő válaszoló a legjobb példa arra miért világi nyomorultak az incelek és az életük még egy töltényt sem ér.
Mi a hobbid kérdező? Hasonló érdeklődési körben szerintem találhatnál magadnak valakit. A depresszióval meg vedd fel a küzdelmet, mert az kiül a kisugárzásodra. Egy pszichológus jót tenne és ezt nem bántásból írom.
3# Volt aki rám írt hogy mennyi pénzem van...
Elektronikus zenével foglalkozom. Abból is Underground dolgokat játszom bakelitről. Sajnos nem igazán találtam még egy ilyen embert nőben akivel tudnék ismerkedni a témából kifolyólag. Pszichológushoz sokáig jártam de sajnos nem tudott segíteni. Összetett problémám van ami miatt jártam. A párkapcsolat téma csak egy része volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!