Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon mulya vagyok, ha lányokről, nőkről van szó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Borzasztóan lúzer módon viselkedem.

26 éves vagyok, Januárban volt először, hogy egy lánnyal "randira" mentem. Próbáltam vele beszélgetni, de végig éreztük hogy borzasztó kellemetlenül viselkedem, nem kerestem szemkontaktust, nem volt jó a kommunikációm.

Rendszeresen járok programokra, van egy rahedli fiú haverom, még vadidegenekkel is eldumálgatok mindenről mintha ezer éve ismernénk egymást, viszont a lányokra még ránézni sem merek az utóbbi időben, illetve a társaságukban is zavarban érzem magam.

Volt egy lány akivel tavaly kavarásztunk néhány hétig, aztán nagyon megalázóan lett vége, de nem gondolom hogy emiatt lenne ez, mert már előtte is ilyen voltam. Sosem volt még barátnőm, viszont most úgy érzem, hogy elég érett vagyok fejben egy normális párkapcsolathoz.

Merre induljak el?

szept. 14. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Ha a szemkontaktus se megy és kellemetlenül viselkedsz, akkor még nem vagy érett fejben.
szept. 14. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Gyakorlás gyakorlás gyakorlás.

Kezd el minél többet beszélgetni idegen nőkkel. Nem ismerkedésből feltétlenül, csak úgy, lazán, kedvességből. Gyakorold a bókokat. Az ilyet egy néninek is lehet. Minden nő örül a figyelmességnek.

Aztán lehet belazulsz egy idő után, ha már elég tapasztalatod van.

N

szept. 14. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
2 nagyon jókat írt, fogadd meg!
szept. 14. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
#1 Ennek az érettséghez semmi köze!
szept. 14. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni
szept. 14. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el pszichologushoz, sokat fog segiteni.
szept. 15. 06:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!