Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon mulya vagyok, ha lányokről, nőkről van szó. Mit tegyek?
Borzasztóan lúzer módon viselkedem.
26 éves vagyok, Januárban volt először, hogy egy lánnyal "randira" mentem. Próbáltam vele beszélgetni, de végig éreztük hogy borzasztó kellemetlenül viselkedem, nem kerestem szemkontaktust, nem volt jó a kommunikációm.
Rendszeresen járok programokra, van egy rahedli fiú haverom, még vadidegenekkel is eldumálgatok mindenről mintha ezer éve ismernénk egymást, viszont a lányokra még ránézni sem merek az utóbbi időben, illetve a társaságukban is zavarban érzem magam.
Volt egy lány akivel tavaly kavarásztunk néhány hétig, aztán nagyon megalázóan lett vége, de nem gondolom hogy emiatt lenne ez, mert már előtte is ilyen voltam. Sosem volt még barátnőm, viszont most úgy érzem, hogy elég érett vagyok fejben egy normális párkapcsolathoz.
Merre induljak el?
Gyakorlás gyakorlás gyakorlás.
Kezd el minél többet beszélgetni idegen nőkkel. Nem ismerkedésből feltétlenül, csak úgy, lazán, kedvességből. Gyakorold a bókokat. Az ilyet egy néninek is lehet. Minden nő örül a figyelmességnek.
Aztán lehet belazulsz egy idő után, ha már elég tapasztalatod van.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!