Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor ha az egyik fél hirtelen titkolózni kezd vagy zárkózottabbá válik, akkor a legjobb döntés elköszönni tőle?
ÉN, felnőtt emberként szoktam beszélgetni a partnereimmel. És ezért, ilyen helyzetben, meg szoktam kérdezni, hogy mi az oka, hogy titkolózik és zárkózik.
Miért nem próbálod meg te is?
Ha magadtól akarod elenni az esélyt egy ideiglenes dolog miatt, akkor hajrá.
De akkor ne csodálkozz, majd hogy "nem találsz senkit" vagy "Nincs normális ember" állapotba csöppensz, mert konfliktus vagy szituációs kezelésed egyenlő a nullával.
Ismerkedésben és kapcsolatokban is vannak mély/depresszív pontok. Ha minden alkalommal kiugrasz, akkor újra-újra feladja a leckét az élet.
Igen. Titkol valamit amit nem akarja hogy megtudj, valószínű mert nem akarja a következményeket.
El kell köszönni, ha kommunikálni se hajlandó róla. Sajnos ezt a nehezebb úton, 4 év folyamatos megcsalás után tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!