Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat oldalak lennének az internetes ismerkedés legjobb helyei, ha türelmes vagy?
Nem. Sokkal kevesebb embernek jön ott bármi össze, mint társkeresőn.
Miért? Mert chat oldalakra olyanok mennek, akik nem merik felvállalni az arcukat (okkal).
Tehát még ha jól el is beszélgettek, nagy eséllyel valaki minimum kritikán aluli kinézettel rendelkezik.
Ez 100%-ban így van? Nem, de bőven túlnyomó többségben van. Neked kétszer sikerült, nem lehetetlen hogy megint fog, de a valószínűsége továbbra is elég csekély szerintem.
Szerintem törölni fogják a kérdést, mert reklámra sikerült.
"Tilos reklámot közzétenni, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet folytatni, más weboldalt népszerűsíteni"
Korrektnek hangzik a kérdező álláspontja.
Alapból ez a tinder és társai totálisan húspiac jellegűek, jön a nő és kiplakátolja magát. A legelőnyösebb filteres képek, személyleírás, ilyesmi. De az se az érdemeiről szól hanem sokkal inkább hogy milyen életstílust szokott meg, sokszor már az is burkolt elváráslista, a hobbikon és életszínvonalon át hogy mi lesz az elvárása tőled is. Aztán már csak várnia kell, és válogatni nagy kegyesen a több száz vagy ezer matchelőből vagy ráíróból. Komolyan mint egyfajta licitálás, ki ad érte a legtöbbet. Aztán a legelőnyösebbnek ígérkező emberek lesznek a befutók, ők nyerik meg végül.
A chat az más, ott is lehet épp pár emberrel beszélget, de nem lesz mégsem ekkora lehetetlen bőség zavara. És akkor ott még aktívnak, érdekesnek, megkapónak kell lennie a nőnek is. Meg ami jó még, hogy elsőre nem a filterezett modellként beállított tucatképeket látod róla, hanem a személyiségét ismered meg.
Persze ez se való mindenkinek. Akinek a külsőség a minden, maradjon csak tinderen.
Csak miattad beregiztem, a nevem is az hogy nem kérek f*szt úgy egyértelműen, erre arról akarnak dumálni és azt küldeni, mikor közlöm hogy bakker már, nem, én vagyok az akit k*rjon meg egy tripleres c*gány f*sz.
Ennyit a Chat.hu-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!