Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrnéd el ha a párod (férfi) nem dolgozna?
9-es.
Lósz@rt.
Az utóbbi 2-3 évben emiatt rengeteget is veszekedtünk...egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogyan képes az életéből 4 évet kidobni a kukába kb. Más ezalatt egy főiskolát elvégez.
Persze ezt ő aláírja, tudja, hogy elcseszte stb.
Mostanában már tényleg érzi, hogy rezeg a léc ami a kapcsolatunkat illeti, már jelentkezett gyárakba is elmondása szerint...csak az a baj, hogy nem tudom van e még értelme reménykednem bármiben is.
11 éve vagyunk egyébként együtt.
Tökéletesen megvoltunk.
El nem tudom mondani, hogy mennyire bánt és idegesít, hogy ezt a kapcsolatot ezzel a 4 évvel hagyja romba dőlni...mindent amit terveztünk, amit szerettünk volna.
4 éve mereszti otthon a se.ggét, és a tartalékaiból él? Az szép kupac tartalék lehet, ha még mindig van belőle!
Figyu, lehet, hogy 11 éve ismered, de ez az attitűd is benne volt jócskán, csak az utóbbi 4 évben átvette az uralmat, szóval magadat is vedd elő, ne csak őt hibáztasd, te sem láttad a fától az erdőt. Levághattad volna eg yév után is, hogy ennek annyi, mégis mire várt, vezérigazgatói székre?
4 év semmittevéssel az önéletrajzában kapkodni fognak utána...
Én szintén otthon vagyok lassan 1 éve és "nem dolgozok".
Vagyis nincs bejelentett munkám, nem dolgozok feketén sem, nem keresek pénzt ilyen munkákból. Megtakarításból élek, ami jóval több ami 4 évre elég. 10 évet lehúztam, azért nehogy már 1 év alatt feléljem amit addig félreraktam...
Nálam nincs betegség, meg semmi hátráltató tényező. Nekem van egy saját projektem amin dolgozok, azt építgetem, csinálom. Sokkal jobban haladok vele, mint akkor mikor munkám volt. Ebből rengeteg pénzem lesz később, igaz nem a pénzért csinálom, nem az motivál.
Ugyanúgy költök, mint amikor félmillió, vagy afölött kerestem. Ha kell valami megveszem, de hülyeségekre akkor sem és most sem szándékozok költeni. A hobbimra költöttem 1-2 évente akár 1-2 milliót, ha úgy volt, de azt is céltudatosan okosan és úgy, hogy előtte bőven kitermeltem az árát és nem kellett megvonnom magamtól semmit cserébe!
Igaz nekem piacképes tudásom van, komoly terveim. Csak gondoltam leírom a saját példámat is, mert sokak szerint aki nem dolgozik az csak léhűtő lehet és pazarolja az idejét. Bár igaz én papír forma szerint nem dolgozok, de közben a saját projekten igen, csak ez sokaknak azt jelenti, hogy "nem csinálom egész nap semmit".
De ha valaki meg tud élni úgy is hogy nem kell fos munkahelyen rohadnia, akkor miért baj, hogy nem "dolgozik"? De komolyan? Ha félretett pár év alatt annyit, vagy örökölt, hogy nem kell "dolgozni", akkor miért probléma ez?
Én simán el tudom képzelni, hogy akár külföldi melóval pár évet lehúzok, félreteszek annyit, hogy itthon mondjuk szintén pár évig ne kelljen munkával foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!