Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ,férfiak ti hol ismerkedtek 2024-ben leginkább?
11: Egy sem volt szingli az összes egyedül megjelent közül... Valószínű. De jó, legyen így, nem is lényeg, csak jelezni akartam, hogy ez nem egy Lidl vagy gyógyszertár kassza előtti sor, ahol evidens, hogy nem történik semmi, hanem egy olyan terep, ahol akár történhetne is. De nem, pontosan ugyanúgy nem, ahogy sehol máshol sem. Másik kérdés alatt írta pl. egy hozzászóló, hogy részt vett egy tanfolyamon, ott sem beszéltek egymással az emberek. Erre lehet mondani, hogy hát persze, mert oda meg tanulni mentek... Ilyen alapon mindent meg lehet magyarázni, hogy hol miért nem. Na de akkor hol igen élőben? Szórakozóhelyen bemindenezve vagy fesztiválon*, és ennyi az összes lehetőség?
*Amúgy májusban egy kisebb fesztiválon is pontosan ugyanezt figyeltem meg. A legjobban talán az tetszett, hogy volt két társaság, egy-egy tagjuk ismerte egymást, így köszöntek, és ment mindenki tovább, semmi vegyülés... Nemhogy két teljesen ismeretlen ember között alakulna bármi interakció...
rendben, egyetértek veled is, nem mondom, hogy nem. Ha szingli lennék, ugyanilyen dilemmában lennék, mert nem szerettem sosem az online ismerkedést, ott egyszerűen nem jön át, hogy szimpi-e a másik, nem tud megfogni semmivel.
Én alapvetően zárkózottabb is vagyok, de nyáron pl voltam egy fesztiválon, ahol 1-2 ember odajött hozzám. Nem ismerkedési céllal, csak fotóztam és beállt mellém egy képre, beszéltünk pár szót és ennyi, nem hajtottam el őket, mert nem nyomultak rám. Bár ez kivételes eset volt, életem első fesztiválja, bulizni meg már ezer éve nem járok. Én pl edzeni járok, meg túrázni, de ott sem nagyon jönnek oda idegenek, mi sem másokhoz. Szerintem ez külföldön tényleg egyszerűbb, közvetlenek az emberek. Itthon, ha oda mész merni bárkihez, azt hiszik, hogy le akarod őket húzni valamivel/megtámadod őket/bolond vagy, stb.. elég az utcán szétnézni, hányan mosolyognak? Senki.. aki mégis, az rögtön bolondnak van titulálva.
Szóval sajnos igazat is adok, én csak arra akartam utalni, hogy aki tényleg a fejét fel sem emeli a telefonról/könyvről, stb, az valószínűleg nem is vágyik ismerkedni, különben nyitottabb szemmel járna, ahogy te is teszed. Én sajálom, hogy ilyen világot élünk és kitartást kívánok mindenkinek, aki még keresi a párját.
12, az a baj, hogy a semmire mész oda ismerkedni. Nem barátkozol, hanem bocs, de betennéd a farkad, mert megtetszett egy idegen.
Én amúgy szívesen beszélgetek bárkivel, kivéve szóló pasi, mert azon érezni, hogy mást akar.
15: Csakhogy nő vagyok. Lásd a 9. hsz.-om, amiben le is írtam, és aminek rögtön az elején hivatkoztam a 3-as "kolleginára" is, aki úgy fogalmazott: "élőben nem igazán jön oda senki".
Szóval?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!