Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka hogy férfiként abszolút nincs meg bennem az udvarlási érdeklődési ösztön?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok és eddig csak egy éves kapcsolatom volt ott is a nő szedett fel, teljesen vágyok kapcsolatra, mert magányos vagyok, de valahogy mikor elkezdek ismerkedni nővel egyszerűen nincs meg bennem az udvarlási ösztön, mi lehet ennek az oka, hormonális ok, genetikai ok, a pszichés betegség, feminista típusú pasi, autizmusszept. 10. 21:37
1/8 anonim válasza:
Ki maradt tini korodbol meg a 20 as eveidbol igy el is halt a vagy ezaltal..
2/8 anonim válasza:
Nekem pont ilyen volt az exem.
Én kezdtem ki vele, én hívtam randira, én hívtam meg erre arra.
Egy év után kiábrándultam.
Rettenetesen passzív volt, én udvaroltam neki kb nő létemre.
Nem tudom nálad mi lehet az oka, szerintem nagyon rossz szülői minta okozza.
Mindenesetre nem egészséges.
Szóval 30 felett az emberek már találnak társat.
3/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, hisz fejlődött a világ is.
4/8 anonim válasza:
Talán nem érdekel a dolog? Nem tudod mit kezdj a nővel? Vágysz a kapcsolatra, de nem az épp aktuális csajjal?
5/8 A kérdező kommentje:
4. Vágyok kapcsolatra persze...
szept. 11. 08:56
6/8 anonim válasza:
Amilyen nyersek , ridegek a nők sokan nem mernek próbálkozni .
7/8 anonim válasza:
Az exem elég nőies is volt, én udvaroltam neki.
Viszont minden másban is passzív volt.
A munkájában is olyan formálható gyurma volt, nem volt konkrét véleménye, mindenkinek bólogatott.
8/8 anonim válasza:
Hianyzik beloled a ferfi.. ha jo csavo vagy akkor megtalalnak maguktol is , ha pedig nem akkor szivas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!