Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet kiegni az ismerkedesbol, parkeresesbol, illetve mik a jelei?
Nekem elég volt 1,5 év.
Sokat toltam dating app-en, élőben, stb
Ma már ha van is match, már rögtön unom, teher... vágyok valakire, de közbe mindenki új arcot unok és teher végigmenni újra és újra ugyanazokon a körökön, teher csak arra is gondolni, hogy bemenjek a városba, összekészülni, kitalálni valami programot stb
Az app-eket is van hogy elindítom, épp hogy betölt, már nyomom is ki, senkit nem húzok se balra, se jobbra, kb kényszeresen benyomom aztán ki.
A kiégéshez szerintem a sok dopamin hit vezethet, amit a dating app-ek, social media, face, insta, stb adnak.
Jelei? Unalom, rezignáltság, apátia ... ha már tapasztalod a jeleit, akkor szerintem már kiégés van.
Mondjuk az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy volt egy 3-5 éves kapcsolatom, ami az utolsó éveiben se veled se nélküled volt, megcsalt és még én próbáltam megjavítani a kapcsolatot (fiatal szerelmes voltam és naiv...)
AZtán utána volt még 1-2 kapcsolati próbálkozás, aminek a vége érdekes módon mindig az lett, hogy lelépett a másik külföldre, és csak egy kis ideiglenes töltő volt a kapcsolat a számára.
Szóval ezek is a kiégéshez vezethettek szerintem.
Detto mint az 1es.
Nekem olyan 1 ev eleg volt belole
Manapsag felnezek ra par havonta max 1 het es elegem lesz. De van h 1 nap alatt besokalok tole.
Én 38 éves vagyok és 14 éves korom óta próbálkozom. A kiégés már biztosan rég megtörtént de ez egy olyan normális emberi vágy amit lehet ugyan elfojtani de megszüntetni nem. A valakihez való tartozás az élet legnagyobb ajándékainak egyike és az egyik legnagyobb öröm amit valaha ember kaphat vagy átélhet.
De igen, kiégni ki lehet gyorsan, sokkal gyorsabban mint azt sokan hiszik.
Én próbálok nem rástresszelni, tudom hogy a B verzió az hogy egyedül rohadok meg de hát próbálkozom, még egy pár évig aztán hagyom az egészet.
38F incel
Kiégni?
Inkább beleunni abba, hogy ha mindig csak elutasítást kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!