Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, ha egy empata férfi kedvel?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy srác aki tudtommal empatikusabb. Nekem kezd megtetszeni viszont nem igazán tudom, hogy ilyen esetben milyen jelek érvényesek! Utána jártam nagyjából és véleményem szerint nekik több idő kell mivel jobban megélik az érzelmeiket. Viszont emiatt távolságtartóbbak.
Ezért lennék kíváncsi hogy ők hogyan udvarolnak? Vagy hogyan adják azokat a bizonyos jeleket ?
2022. dec. 2. 08:04
1/14 anonim válasza:
Ráérez, hogy teljesen ketyós vagy, és hamar elkerül. Amúgy betegesen vonzódnak a nárcisztikus pszichopatákhoz, szóval még lehet esélyed.
2/14 anonim válasza:
Én abszolút beleillek a képbe (bár most hallottam először így ezt a szót, hogy EMPATA - utána kellett néznem..), de nem gondolom, hogy "mi" másképpen adnánk jelét annak, hogy kedvelünk valakit, mint bárki más.
3/14 anonim válasza:
Reménykedem azért, hogy az empata nem a kivétel kategória, hanem.a neurotipikus.
Kérdező, mimdenkinek jobb, ha olyat keresel magad mellé, amilyen te vagy. Ha nem vagy képes empátiára, keress olyat, aki szintén nem képes. Egy empatiára képes embert csak tönkretennél.
4/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem vagyok empatikus ? Miért kell belemagyárázni hülyeségeket ?
2022. dec. 2. 09:34
5/14 anonim válasza:
4. Ez a gyakori... ne felejtsd el :) Itt módszeresen ért félre mindenki mindenkit.
6/14 anonim válasza:
Miért nem tudod, hogy egy empata hogy viselkedik? Ha lenne empátiad tudnád.
7/14 A kérdező kommentje:
Azért mert két empata ember se egyforma. Plusz ő introvertált inkább, én meg inkább extrovertált!
2022. dec. 2. 09:47
8/14 A kérdező kommentje:
5:Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nincs meg az az értelmi szint!
2022. dec. 2. 09:48
9/14 anonim válasza:
Szóval az értelmi szinted miatt érted félre?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem azért mert sok ezen az oldalon a debil! És ők értik félre!
2022. dec. 2. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!