Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több gold digger van mintahány gazdag pasi?
Figyelt kérdés
szept. 6. 15:26
1/5 anonim válasza:
Szzerintem nem, de sok nő szeretne olyan pasit, akinek van háza és autója és akkor nagyobb kényelemben lenne
2/5 anonim válasza:
Nyilván igen. Senki nem érné be a csóróbbal, ha mindenkire jutna gazdag.
3/5 anonim válasza:
Nem! De a lerdes alapján, te az a fajta vagy, akinek egy vacsi,mozira valo meghivas is goldiggersegnek szamit, vagy hogy elvárom, hogy legyen sajat háza/lakasa autója, jo fizetese. (Nekem is van, nem, nem rakták alám)😏
4/5 anonim válasza:
Ja! És kedves kerdező, régen, tarskeresőn, ahogy kiderült, mennyit keresek, hol élek, milyen javaim vannak, rögtön csomó közös terve lett a pasinak (úgy, hogy még nem is találkoztunk), és egyből becuccolt volna a mamahotelből! Mar rögtön nem is zavarta az 10 kg sulyfelesleg, ami rajtam van
Ennyit a goldigger nőkről.
5/5 anonim válasza:
Gold digger mindig több lesz mint ahány pasi. Ezért mennek külföldre az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!