Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátránnyal ismerkedésnél az a nő, aki már negyvenes és nem dolgozik?
Mert pl alkalmatlan a munkára mert valamilyen diagnózisa van, neurológiai?
Tehat kinézetén nem látszik, tök normálisnak néz ki, dekoratív, kedves stb de nem tudta megtartani a munkehelyeit adhd tünetei miatt es emiatt ki van ütve a munka mezejéről….
Van lakása meg annyi pénze, hogy eléldegél egyedül is, nincs rászorulva senkire. De nem pénzes stb
Mekkora sansza van találni egy normális pasit?
Én is ismerek egy olyan férfit (nem szoktam neki telefonálgatni, meg találkozni vele,) aki kb. 200.000 rokkantnyugdíjat kap és mellé munkával keres még 100.000-et.
Az a mai napig nem derült ki, hogy sikerült ilyen magas összeget kapnia, de arról tudok, hogy anyukája igen harcias és élelmes a pénzügyek területén. Több lakásuk van.
A férfi most 56 éves, anyukája pedig 80. A húga 54 éves, annak családja van. Ez utóbbi egészséges, valamilyen diplomás munkája van.
Szia!
Szerintem jó esélyei vannak, mivel Önmagát el tudja tartani, de van is saját lakása! Nagyon fontos,hogy nincs gyereke, és nem is akar! Valamint nem akar olyan pasit maga mellé, akinek van! Egy kedves, lojális megértő férfi illene mellé, akár egy 5 vagy 10 évvel idősebb! Nagyon fontos a kommunikáció, ne titkoljon el semmit legyen őszinte! 34/N
Külföldön lakom, nem magyar rokkantsági nyugdíjról van szó.
Van mar sajat gyerekem.
12 es miert kell nekem egy szinte nyomorék pasas? Idősebb, gyerekes adóssaggal terhelt akivel légy őszinte tehát gyóntatópap is legyen
Hát van egy gyönyörű gyermekem és nem is kell már senkitől újabb, az biztos, mi az 12 es hogy “nagyon fontos, hogy nincs gyereke es bem ia akar” miert mert adhd m van nincs jogom gyerekre?
Kulonben mint mondtam, van 1 aki mar nagykorú es senkie nem kell az biztos!
Isnerem a ferfi gondolkodast, mivel en is az vagyok.
0% az eselye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!