Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte kizárólag csak vonzalom számít ez a legfontosabb egy kapcsolatban?
A külső megfog, a belső megtart/vagy elüldöz.
Én úgy vettem észre magamon, hogy aki nem jön be, de jó emberileg, valahogy szebb lesz a szememben. És fordítva is, van, hogy jóképű, de akkora tuskó/vagy akármi más, hogy egyszerűen nem látom tovább jóképűnek. Megesett már mind a 2 féle verzió.
A vonzalom se csak a külsőre vonatkozik. Én jártam már úgy, hogy tetszett a pasi, de butának bizonyult. Cseszhetem, ha nem tartom elég okosnak, erősnek, tökösnek. Ellenben volt olyan pasi, hosszú kapcsolat is lett belőle, aki a magabiztosságával, kommunikációjával, humorával teljesen elvarázsolt.
Szóval a vonzalom nem kizárólag testi. Ami meg a gyilkost illeti, szerintem még csak nem is vonzó. Vannak elmebetegek, akik az ilyenekre izgulnak, leveleznek a börtönlakókkal, akár házasodnak is, be járnak bszni. Ne a bolondokra alapozz, főleg, mert nagyon kis százaléka a nőknek ilyen.
"aki nem jön be, de jó emberileg, valahogy szebb lesz a szememben"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
40F incel
Nézd, az igaz, hogy ha valakihez nem vonzódunk, akkor az fejre is állhat, mert nincs az a belső tulajdonság, amivel ellensúlyozni lehetne a taszító külsőt.
De az már hülyeség, hogy egy jó megjelenés bármire elég lenne. Vannam felmosórongy típusú nők (és férfiak), de ha megfigyeled, ezek nem kizárólag szép embereknek esnek áldozatul.
Csak a külső számít, ez az első tényező amely alapján önkéntelenül véleményt alkotsz a másik félről. Ha nincs külső nincs vonzalom, ha nincs vonzalom, nincs kapcsolat, ez ennyire egyszerű.
A jó személyiség és természet tehet valakit vonzóbbá, de azért ne legyenek illúzióink, a legtöbben NEM adnak esélyt olyan embernek aki elősre nem tetszik nekik külsőre.
A nagyon ronda külső pedig minden mást ellehetetlenít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!