Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinte kizárólag csak vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte kizárólag csak vonzalom számít ez a legfontosabb egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Persze sokkal leírják hogy milyen férfit vagy nőt szeretnének maguknak őszinte, figyelmes, kedves, hűséges, intelligens stb. felsoroljuk ezeket a tulajdonságokat, de azt vettem észre hogy ha van egy vonzalom, mert jól néz ki a pasi vagy csaj, akkor az összes jó tulajdonságot a kukába lehet dobni és nem fog számítani, igen ha erős vonzalom van akkor megbocsátunk neki, ha esetleg ilyen vagy olyan, Wade Wilson esete tökéletesen rámutat erre, igaz az összélsőség már azért de rámutat arra hogy túl állatias ösztöneink vannak, és valahol így működik az ember ha van egy helyes vonzó pasi vagy egy csinos nő akkor sokszor elnézzük neki még a hűtlenséget is mert hogy annyira helyes annyira cuki annyira vonzó
szept. 2. 07:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes vagy a börtönviseltbe? Te is agyilag zokni vagy mint azok a nők?
szept. 2. 07:58
 2/11 A kérdező kommentje:
1. Dehogyis vagyok......csak ezzel akarom szemléltetni hogy a vonzalom a legfontosabb
szept. 2. 08:05
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

A külső megfog, a belső megtart/vagy elüldöz.

Én úgy vettem észre magamon, hogy aki nem jön be, de jó emberileg, valahogy szebb lesz a szememben. És fordítva is, van, hogy jóképű, de akkora tuskó/vagy akármi más, hogy egyszerűen nem látom tovább jóképűnek. Megesett már mind a 2 féle verzió.

szept. 2. 08:20
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

A vonzalom se csak a külsőre vonatkozik. Én jártam már úgy, hogy tetszett a pasi, de butának bizonyult. Cseszhetem, ha nem tartom elég okosnak, erősnek, tökösnek. Ellenben volt olyan pasi, hosszú kapcsolat is lett belőle, aki a magabiztosságával, kommunikációjával, humorával teljesen elvarázsolt.

Szóval a vonzalom nem kizárólag testi. Ami meg a gyilkost illeti, szerintem még csak nem is vonzó. Vannak elmebetegek, akik az ilyenekre izgulnak, leveleznek a börtönlakókkal, akár házasodnak is, be járnak bszni. Ne a bolondokra alapozz, főleg, mert nagyon kis százaléka a nőknek ilyen.

szept. 2. 08:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez tagadhatatlan! Nem sok olyan embert ismerek, akik olyannal jöttek össze aki nem vonzó számukra. Az emberi nagyság sem nyom a latba sokat, eszméletlen gyökerekért rajonganak. Nemektől függetlenül.
szept. 2. 08:22
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

"aki nem jön be, de jó emberileg, valahogy szebb lesz a szememben"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

40F incel

szept. 2. 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, az igaz, hogy ha valakihez nem vonzódunk, akkor az fejre is állhat, mert nincs az a belső tulajdonság, amivel ellensúlyozni lehetne a taszító külsőt.

De az már hülyeség, hogy egy jó megjelenés bármire elég lenne. Vannam felmosórongy típusú nők (és férfiak), de ha megfigyeled, ezek nem kizárólag szép embereknek esnek áldozatul.

szept. 2. 08:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak a külső számít, ez az első tényező amely alapján önkéntelenül véleményt alkotsz a másik félről. Ha nincs külső nincs vonzalom, ha nincs vonzalom, nincs kapcsolat, ez ennyire egyszerű.

A jó személyiség és természet tehet valakit vonzóbbá, de azért ne legyenek illúzióink, a legtöbben NEM adnak esélyt olyan embernek aki elősre nem tetszik nekik külsőre.

A nagyon ronda külső pedig minden mást ellehetetlenít.

szept. 2. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak mert erős vonzalom van se bocsátunk meg mindent, viszont nélküle meg kuka. Tehát kell hogy legyen, de nem ezzel töröd fel a kódot. Több dolognak kell egyszrre teljesülnie
szept. 2. 09:13
 10/11 anonim ***** válasza:
6os, én írtam ezt a mondatot. Az, hogy SZEBB (és nem rondából a világ legszebbje) lesz valaki a szememben, és összeházasodnék-e vele, az 2 külön téma. De volt már, hogy bár valamennyire alapból vonzónak találtam valakit, de nem 100%osan. Na ezen viszont tud segíteni a belső tulajdonság. Hogy igen, akkor pl elfogadom, hogy pl kopaszodik, vagy mit tudom én, nagy az orra. Szóval annyira nem értem az ide linkelt kérdést, azért túlzás, hogy valaki összeházasodik valakivel, aki amúgy abszolút nem jön be neki. De legalább látni, hogy van ilyen is.
szept. 2. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!