Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok csalódott és boldogtalan?
Nem tudom hogy kell ismerkedni lányokkal? Nagyon jó lenne összebújni este, együtt elaludni, szeretni egy lányt. Szerintem egy férfi életében ez a legszebb dolog. Nem a szexre gondolok most. Nagyon szeretet éhes vagyok ,nem a szexre gondolok most sem.
Magányos srác vagyok, nem járok haverokkal szórakozni. Az ilyen helyeken nem tudom miért, de nem tudok fel oldódni sem.
A kinézetemmel nincsen gond és abban nincs önbizalomhiány , tudom hogy bőven átlag felett nézek ki. De sajnos a kinézet nem sokat számít a lányoknál, úgy tűnik.
Szóval én nem tudom hol lehet ismerkedni tényleg normális lányokkal. Eszem megáll sokszor... 😞
Nagyon sok férfi vágyik ugyanerre amire te. A nők viszont teljesen más kapcsolatra vágynak, más miatt kell nekik a pasi. Ezt pszichológusok is megállapították, de a realitásban is látszik egyértelműen.
Várni kell kb 50 éves korig, mire tényleg csak egy társ kell egy nőnek, nem pedig a célok megvalósítására egy "férfi".
3-as jól mondja. Keress olyan csoportokat, amikben vannak hasonló érdeklődésűek (utazás, fényképezés, sport, más hobbik)
Vagy vannak kifejezetten ilyen csapatprogramok is, mint a Havervagy, és ehhez hasonlók. Nézz utána. Vannak képek is az ilyen programokról, le is tudod csekkolni, hogy kb milyenek a rendezvények.
29 évesen lehetne már agyad b+! Eddig kellett volna már szétkúrnod az összeset! Akkor már lenne némi tapasztalatod és nem sírnál itt mint egy fürdősk....!
Mikor akarsz dugni ha még most sem? Ha már fel sem fog állni??!!
Nőként írom, hogy szerintem jó irány lehet, ha egy kicsit megpróbálsz nyitni a dolgok felé. Menj el a haverokkal szórakozni, barátkozz, találj életcélt, új hobbikat, tanfolyamokat. Egy nőnek sokat számít az, hogy egy férfi hogyan áll a világban. Intézi a dolgokat, magabiztos. Ha helyes vagy, az sokat segíthet, de ehhez kell egy önbizalom is, vagányság is. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, aki amúgy helyes lenne, de egyszerűen nincs férfias kisugárzása 30 évesen, olyan kis esetlen, bizonytalan, mamusz...
Éshát... tudom ez megöli a romantikát és nincs így kimondva, de olyan férfira vágyunk, aki nem csak bújni akar, hanem a szexre is készen áll. Nők is erről fantáziálnak, pláne így 30 körül.
Vagy próbálkozz esetleg ilyen keresztény körökben, lehet találsz egy szemérmesebb, visszahúzódóbb lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!