Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt hogy a példás személyiség semmit nem ér a ronda külső mellé?

Figyelt kérdés
Tegnap a BP parkban a remember parádé fesztiválon sokáig nézett a Nő. Korban kb 30 lehetett (Én 36 vagyok). Nagy bátorság kellett hozzá és megkérdeztem hogy mehgívatom e valamire? Leköpott! Az oké hogy nem vesztettem semmit, mert intelligens ember nem csinál ilyet. De miért lehetett ennyire rosszindulatú? Azért mert nem trendi 65 kg vagyok mint a tinédzer fiúk, hanem 100. ? Ez inok megalázni valakit?
szept. 1. 12:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem indok.

A nő egy seggfej.

szept. 1. 12:23
 2/25 anonim ***** válasza:
41%
Azonnal pofàn vàgtam volna..
szept. 1. 12:24
 3/25 A kérdező kommentje:
Áá nem bántok nőket meg még egy legyet se. Csak megviselt mert már 5 éve nem is probáltam ismerkedni senkivel. Aztán elsőnek úgy tűnt jeleket küld és megprobáltam.
szept. 1. 12:29
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

Pofátlan, tanulatlan, bunkó cseléd

Sosem tennék ilyet

Rossz élmény, de próbáld törölni

szept. 1. 12:29
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Komolyan leköpött? Durva. De próbálj tényleg túllépni rajta. Vannak még rendes nők.
szept. 1. 12:38
 6/25 anonim ***** válasza:
68%

Semmi se kompenzálja se a fos személyiséget, se a ronda külsőt. Igen, pénzzel megvehetsz valamit, de ha érzelmeken alapuló kapcsolatról beszélünk, mindkettő kizáró tényező.

De!!! Az emberi tiszteletet akárhogy néz is ki a másik, meg kell tudni adni. Innentől a nő volt a tahó, nem azért mert nem akart veled randizni, hanem mert nem emberi méltósággal kezelt.

szept. 1. 12:39
 7/25 A kérdező kommentje:
Simán elküldhetett volna egy NEM el.
szept. 1. 12:44
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

Igen elküldhetett volna, de ő bunkó.

Mondhatta volna, hogy köszi, de ma másra fáj a fogam

szept. 1. 12:46
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ilyen prolik, az ő szegénységi bizonyítványa.
 10/25 anonim ***** válasza:
53%
Huh azért ez durva, nem egy ilyet esetet hallottam már mostanában ami nem feltétlen leköpéssel végződött hanem másfajta megalázással. Lehet hogy erre az oldalra a terézanya nők irogatnak de élőben nem ez a jellemző, durván félrement valami a nőknél, nem kell minden férfival lefeküdni de azért aki nem erőszakosan támad le azzal nem kéne igy viselkedni. Taccsra tudja tenni az olyan embert aki amúgy sikertelen és önbizalomhiányos engem már megerősitene és radikalizálna.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!