Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól keresek de csak egy egyszerű melós vagyok az mennyire red flag?
Figyelt kérdés
Cnc esztergályosként dolgozom szóval azért kell hozzá egy kis gógyi meg nem vagyok koszos sem.
26/f
aug. 31. 11:39
1/6 anonim válasza:
Semennyire. Látok melósokat jó nőkkel!
2/6 anonim válasza:
Nem probléma, csak ne azt lássák rajtad, hogy koszos ruhákba járkálsz, vedeled a sört és röfögsz, fingasz mindenki előtt. Szóval valami normális hozzállásod legyen, rendes életvitellel.
3/6 anonim válasza:
Ha nagyon jól keresel, akkor talán szemet hunynak fölötte a minimálbéres és munkanélküli nők.
4/6 anonim válasza:
A red flag a saját gondolkodásod szerintem.
5/6 anonim válasza:
na látod én meg ipari vezérléseket csinálok, igényes vagyok magamra mégsincs sikerem a nőknél
6/6 anonim válasza:
Van egy vízvezeték szerelő a környékünkön , összesen 2 jó van ő az egyik.
1 milliót megkeresi havonta- 20 perc munka kb. 20 e ft.
6 órás munka 120 e....
Persze ehhez kell pár év h jó híred legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!