Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkategóriás nők! Előfordult már, hogy felsőkategóriás nők lenyúlták a kiszemelteteket vagy a párotokat?
Most akkor racionálisan vizsgáljuk meg ezt a kérdést.
A férfiak alapból mindig a szintjükön felüli nőkkel hajlandóak csak együtt lenni.
Na most ha egy férfinek a szintjén felül van egy közepes nő is, nyugodj bele, egy felső kategóriás nő le sem köpné azt a faszit.Ilyen a valóságban nem történik meg.
#2: "A férfiak alapból mindig a szintjükön felüli nőkkel hajlandóak csak együtt lenni."
Nem, ez a nőkre igaz. A férfiak alacsonyabb szintű nőkkel is hajlandóak együtt lenni, csak teherbe ejteni nem hajlandóak őket.
Nem, általában vagy csak úgy simán dobtak, vagy egy másik középkategóriás nőért.
A forgatókönyv pedig a következő volt minden esetben: összejöttem egy félszeg, a nőknél nem túl sikeres, megbízhatónak tűnő, kedves, intelligens, jó fej pasival, akinek az önbecsülése annyira a béka valaga alatt volt, hogy azt nem bírtam nézni, ezért elkezdtem erősítgetni az önbizalmát. Ez általában annyira jó sikerült, hogy a pasi idővel úgy gondolta, az ő seggéből süt a nap, és nálam klasszisokkal jobbat is kaphat. A klasszisokkal jobb persze nem jött össze, de a hasonlóan jó, csak éppen más, ezért egy darabig izgalmasabb igen.
És mielőtt bárki azt gondolná, ez egyedi esett, több barátnőm is van, akik pontosan ugyanerről a forgatókönyvről tudnának beszámolni.
Volt, poénból hülyítette az meg futott utána, a csaj végül sose feküdt le vele, mint kiderült.
Nem is baj, jobban is jártam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!