Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak úgy hol sehol nem tudnak ismerkedni mert nincs lehetőségük?
Persze. Két év neten való ismerkedés után azt soha többet, semmi jó nincs benne meg egyszerűen személytelen, aztán az első randin úgyis kiderül, hogy nem tetszünk egymásnak. Élőben meg csak akkor kezdünk el beszélni, ha kölcsönösen megfog valami ott helyben, ami sokkal pontosabb, mint egy szarul sikerült fotó.
De már nem igazán beszélnek az emberek egymással, bulikban meg csak szexért szednének fel.
Én 1,5 évig bírtam a netes ismerkedést, ugyanazt tudnám leírni, amit #3. Csak kiégetett.
Élőben nincs már hol. Egy másik kérdés alatt fogta meg valaki a lényeget egy példával: tanfolyamon vett részt, és még ott sem nagyon álltak szóba egymással az emberek... Mindenki elvan a telefonjával, illetve a már meglévő ismerőseivel. Ha nincs olyan baráti/ismeretségi köröd, ami tele van megfelelő jelöltekkel, és amin belül nem kínos, ha többel is megpróbálod, mert az elsővel nem úgy alakult, akkor meg vagy lőve. A munkahelyén nem szívesen keveredik bele az ember semmibe, de van, akinek eleve nincs is mibe. Körülöttem a mindennapok során nők és néhány házas apuka van, de még utóbbiak is pont a hűséges fajtából, szóval egyáltalán semmire, még egy árva csókra sincs lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!