Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak párhuzamot vonni-e két dolog között?

Figyelt kérdés

Ők jarhatnak prostihoz, de a nő nem élheti meg a szexualitást. Hármas,swinger,stb. Nem kell a legdurvább dolgokra gondolni.

Miért van ez?

A prostizást miért kell elfogadni, míg a nő vágyait nem?

Nem érzi magát az kellemetlenül, aki olyan lyukat használ, amit másik 100?

aug. 28. 06:28
1 2 3
 1/26 Antiszociális lény ***** válasza:
52%

Mert szexista szarházi az összes ilyen akinek nincs semmi önbizalma.

1. Prostizást sem kell elfogadni, mert elég szar lelkületre vall általában.

2. A nő vágyait pedig azért nem fogadjàk el, mert nagyon jól tudják, hogyha egy nőnek van jó szexuális tapasztalata akkor velük nem elsz tartósan együtt vagy esélyük sem lesz, mert szexuálisan analfabéták és nem tudnak kielégíteni egy nőt.

3. Sima agyhalott hímsoviniszta gyökerek akik valóban azon a szinten vannak, hogy a "kulcs és a zár".

Kb ezért akarnak némely "férfiak" párhuzamot vonni.

aug. 28. 06:33
 2/26 anonim ***** válasza:
78%

Férfiként nekem nincs bajom azzal, ha a nők is meg akarják élni a szexualitást úgy, hogy azt nem párkapcsolatban teszik. Sőt, én javasolnám is, hogy később ne egy komoly kapcsolatban jöjjenek rá, hogy ők még ezt vagy azt is szeretnék kipróbálni. Lehetnek olyan vágyaik nekik is, amit esetleg egyszer ki akarnak próbálni, kicsit akár szégyenlik is, vagy valamiért eddig nem találtak olyan párt, akivel ki tudnák próbálni. Vagy csak éppen egy olyan életszakaszban vannak, hogy nincs idejük párkapcsolatra, belefáradtak az ismerkedésbe, stb.

Bajom azzal van és ez férfiakra ugyanúgy igaz, hogy ha ezt párkapcsolatból kikacsintgatva teszik és/vagy olyannal aki párkapcsolatban van. Na ezt undorítónak tartom. Van elég másik szingli ember, válasszon közülük, vagy akkor tényleg inkább egy prosti (férfiban is van ilyen), mert ott egyértelmű a helyzet. Az a baj, hogy a szexuális forradalom csak félig-meddig zajlott le.

aug. 28. 06:49
 3/26 anonim ***** válasza:
18%
A kérdésed megfogalmazása alapján pont az jön le nekem, hogy azt sérelmezed, hogy nincs párhuzam. Amit az egyiknek szabad, azt a másiknak nem és had lehessen már a nőknek is össze-vissza, ha a férfiaknak lehet.
aug. 28. 07:24
 4/26 anonim ***** válasza:
18%

A prostizást nem tartom elfogadhatónak. Kivéve esetleg akkor, ha az illetőnél ez egy fétis.

De értem a kérdést. Arról szól, hogy miért van az, hogy a férfiaknak elnézik, ha szabados megélik a szexuális vágyaikat, míg a nőknél nem.

Két dolgot mondok erre.

1. A férfiakat arra állította be az evolúció, hogy minél több nővel párosodjanak, mert úgy tudják a legjobban terjeszteni a génjeiket, ha szétszórják azt. Ezzel szemben a nők nem arra lettek beállítva, hogy mindenkinek odatartsák magukat, hanem arra, hogy kiválasszák a legjobb hímet, tehát egy embert. Éppen ezért, nem hinném, hogy a lelke mélyén sok nőnek igazán tetszik, ha lefekszik egy rakás pasival, akik csak használják a testüket. Ebben inkább csak kiégnek.

2. Kialakultak bizonyos nemi különbségek, amit az egyiknek elnéznek, az a másiknak nem áll jól. A férfiaknál például a sírást, a folyamatos panaszkodást férfiatlannak tartják, ellenben a nőknél ugyanezt jobban elnézik, pátyolgatják is őket.

A szexualitásal ugyanez a helyzet: egy férfinak jól áll, ha a nők kedvence, de a másik oldalon egyszerűen nem áll jól egy nőnek, ha egy rakás pasi végigmegy rajta.

Ez van.

Ez abból is látszik, hogy a férfiakat izgatják a szűz lányok, míg a nők (többségét) nem igazán indítkák be a szűz pasik.

Ha van egy nőcsábász, aki nősülni készül, akkor valószínűleg olyan nőt fog választani, akknek volt egy pár komoly kapcsolata, és nem azt, akin a fél egyetem végigment.

Miért? Mert nem tetszik ez a férfiaknak.

aug. 28. 07:26
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
Mert patriarhális rendszerben élűnk, és sok férfi még mindig tulajdonnak gondolj a nőket.
aug. 28. 07:26
 6/26 A kérdező kommentje:
3. Normális vagy? Nő vagyok..
aug. 28. 08:04
 7/26 anonim ***** válasza:
79%
Én nem ítélek el egy nőt sem, ha ki akarja élni a szexualitását. De értem, mire gondolsz. A társadalom jó része ebben a dologban merev. De szerintem a nők jó része ugyanúgy elítéli az olyan nőket, akikről elterjed, hogy sok partnerrel volt már viszonyuk. A prostizást pedig szintén elítéli a társadalom jó része, férfiak, nők egyaránt.
aug. 28. 08:30
 8/26 anonim ***** válasza:
38%

#kérdező

Te most azért tettél fel egy állító kérdést mert az ellentétet te magad kezeled párhuzamként, vagy mert a feltételes párhuzamból akarsz ellentétet kihozni? Nem mindegy…

A kérdés már eleve elfogult, mert akkor lehetne valódi párhuzamot vonni, ha csak a szabados életből, vagy csak a prostizásból indulnánk ki mind a két nem részéről. Kicsit konkrétabban megfogalmazva, ha azt vennénk alapul, hogy egy férfi és egy nő miért cserélgeti gyakran a partnert, vagy egy férfi és egy nő miért fizet a közösülésért. Ennél a pontnál remélem mindenkinek feltűnik, hogy pusztán az előfordulási arányt tekintve nehéz lenne párhuzamot vonni…

A 4-es hozzászóló miért lett lepontozva? Egész jól körüljárta a témát.

aug. 28. 09:35
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező: én elfogadom a vágyaidat. De pontosan mik is azok...?
aug. 28. 11:06
 10/26 anonim ***** válasza:
28%

Sok férfi azért jár prostihoz mert más lehetősége NINCS ha szexelni akar. Tudom, nőként ezt rohadtul nem értik meg a legtöbben, de VAN ilyen. Olyan srácok tömkelege él a világon akikkel amúgy semmi gond nem lenne, csak egyszerűen nem érdeklik a nőket. Akkor most ők ne járhassanak prostihoz ha vágynak egy kis (kamu) intimitásra?

A legtöbb nő bármikor kiélheti a vágyait, mindig lesz jelentkező aki szexelne velük, a legtöbb férfinek ez viszont álom.

Amúgy nem az a gond, ha nő is kiéli magát szexuálisan, hanem az, ha utána úgy tekint magára mint valami főnyereményre és totál elszáll magától.

A férfiak szeretik ha a nő akibe energiát, időt és pénzt fektetnek, az nem mindenki nője volt, nem feküdt le fűvel-fával. Valakit annyira ez nem érdekel, de sokaknak fontos, hogy a leendő párjuk, feleségük nem volt meg a fél városnak...

Amúgy is kiég az ember ebben, csak sokan ezt nem veszik figyelembe vagy éppen tagadják.

Statisztikák szerint minél kevesebb szexuális partnere volt valakinek élete folyamán, annál sikeresebb lesz a későbbi komoly párkacsolata és házassága.

aug. 28. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!