Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem sosem lesz barátnőm, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sosem lesz barátnőm, ugye?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt, barátaim sincsenek és nem is volt. Úgy érzem nem tudok kialakítani emberi kapcsolatokat. Zavar nagyon, mert jó lenne valami társaság, de nem tudok ismerkedni sajnos.

Így sosem lesz barátnőm igaz?

27 vagyok.

aug. 26. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Vannak magányos nők de érdekes őket valahogy csak megtalálják és felszedik. Van egy rossz hírem téged nem fog senki.
aug. 26. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Próbálj keresni hobbit illetve társkeresők.
aug. 26. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Neked első körben nem barátnő kellene, hanem mentálhigiénés segítség, kérdező. Ezt abszolút jószándékból kifolyólag írom.
aug. 26. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Egyetértek #3 17:25-tel.

Egy barátnő önmagában nem fog tudni kihúzni a gödörből, de még be is ránthatod

aug. 26. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Eddig nem volt akkor jobb ha berendezkedsz az egyedülálló életre.
aug. 26. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Megvan az esély kérdés akarod-e. Az egyedülléthez az is szorosan hozzákapcsolódik, hogy egyedül élsz. Nekem megvan mindenem, eltartom magam és nem hiányzik, hogy egy nő ezt a nyugalmat amit magamnak felépítettem felborítsa. Amikor szülőknél éltem másképpen gondoltam. Egy tökéletes világban együtt teremtjük meg a javakat, a másik ugyanannyit ad bele. Ha ez nincs akkor olyan bizalmat kell felépíteni a másik iránt, hogy azt a kockázatot is vállald, hogy akár mindened elvesztheted, ha másra viszket neki. Mivel gyanakvó és bizalmatlan vagyok az összeköltözést soha nem lépném még. Ezt összegezve nekem soha nem lesz senkim, de nem mondom, hogy számomra ez probléma lenne. Jól érzem így magam. Ezt te is le tudod vezetni magadban a saját nézőpontodból.
aug. 26. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Először véleményem szerint pedig éppen, hogy emberi kapcsolatokat próbálj kiépíteni, ne pedig párkapcsolatot. Ne az legyen az elsődleges szempont, mert csak görcsölés és stressz lesz minden pillanata. Találhatsz persze véletlenül egy hozzád hasonló beállítottságú lányt, de egyrészt az ilyeneket borzasztó nehéz megtalálni, hiszen ők sem mászkálnak a kötelező dolgokon kívül gyakorlatilag sehová, így pedig nagyon nagy szerencsre kell hozzá, hogy bármilyen módon is összefussatok. Másrészt, valahogy az ilyen lányok épp nem olyanra vágynak, mint Te, hanem egy magabiztos, talpraesett pasast, akinek vannak haverjai, akikkel együtt szórakoztatva van ő is.

Próbálj először tehát a szociális készségeiden/képességeiden javítani.

Az a legkevésbé gond, hogy 27 éves vagy. Persze, nyilván valóan valamiféle hátrányból indulsz, hogy csak most kezded, de ez még nem a világvége.

Ismerős a helyzeted, valahogy én is így indultam, eléggé bezárkózott életet éltem, 1-2 haver volt csak, de szinte nem jártam sehová, csak velük lógtam.

Nekem akkor kezdődött a barátnőzős korszak, amikor elkerültem egy olyan munkahelyre, ahol már nem csak fickók vettek körül, hanem egy csomó lány is. Itt elkezdtem kapcsolatokat kialakítani, résztvettem olyan munkán kívüli dolgokban is, ahová jöttek csajok is. Igazából érdekes volt, mert abszolút nem görcsöltem azon, hogy legyen már végre valaki, és talán pont ezért, vagy nem tudom, de rögtön lett is 2-3 barátnőm onnan. Aztán azt a lányt is ott ismertem meg 25 éves koromban, aki azóta a feleségem (18 éve).

Szóval, nem lehetetlen, de teljes bezárkózottságban borzasztóan nehéz lesz. Ha nem lehetetlen.

aug. 26. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:

A magadfajta lúzer szerepe annyi, hogy melletted az átlagember is valakinek érezheti magát.

Nő nélkül senki voltál, vagy, leszel.

aug. 26. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Soha nem értettem, ha valaki boldogtalan, miért gondolja, hogy egy párkapcsolat majd segít ezen. Én akkor is elvoltam, amikor nem volt senkim. Egyébként a nők (de a férfiak sem) nem igazán vágynak egy boldogtalan emberre. Egy boldog ember társa akarunk lenni, aki nélkülünk is boldog.
aug. 26. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Egy búvalbaszott valóban nem vonzó tulajdonság.
aug. 27. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!