Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyedül 40 körül saját hiteles lakásban, amikor többnek is nézel ki a korodnál, átlagos munkahelyen dolgozol átlag bérért, már rég lemondott rólad minden csaladtag, hogy valaha is lesz párod?
Nekem max azert lenne jo mert az albérlet nekem nem otthon.
Egy falfestést is ill bármit ugy csinálok hogy ugysem nekem lesz hanem majd másoknak, illetve még be se rendezem elvégre nem az enyém jóvan az a leszakadt ajtós szekrény is.
Nekem ez csak valamilyen szállás.
Egy saját ingatlannál már látnám azt hogy na ezért dolgozom és robbanok lefelé leszek ronda, mert valami épül, ezért megéri tűrni a mobbingot, a s.ggfej főnököt, mert van értelme legalább, otthonom lett/lesz, ezért megéri a könnyek a kín.(meg a sok kudarc hogy nem találok másik melot)
De mindez csak túlélésért hogy legyen hol laknom? Ezért a lepukkant leszakadt szekrényajtós sz.rért amiben majd mások laknak?
Hitelt fizetsz vagy gyerektartást.
Más opció nem nagyon van.
Max ha full lúzer vagy akkor mind a kettőt fizeted 😂
De a lényeg hogy is úgyis fizetsz és vegetáció a magyar élet.
Százszor inkább hitel, mint gyerektartás!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!