Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs.hu megszűnt?
Figyelt kérdés
Elég kihaltnak tűnik. Nem nagyon vannak aktív nők.aug. 23. 11:26
1/6 anonim válasza:
Nem szűnt meg, csak nincs nő akit érdekel. Normális társkeresőn is alig van ténylegesen aktív női tag. A puncs meg ugye nem átlagos kereső. Szexre bárhol talál egy nő madarat, nem kell hozzá online keresgélni.
2/6 A kérdező kommentje:
Jo de ott nem fizetnek neki havonta fix osszeget vagy akar alkalmankent.
aug. 23. 17:35
3/6 anonim válasza:
Jó de arra meg ott az onlyfans és a rosszlányok. Egyébként a puncs nem kizárólag fizetős nőkkel volt tele
4/6 anonim válasza:
Biztos nem szűnt meg, mert nekem még mindig levonja a havi 2490 forintot🤣Nekem most volt pár hónapig támogatóm, annak vége lett, most fogok újra felnézni az oldalra. És biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen nő…
5/6 A kérdező kommentje:
Én elég hamar végiglapoztam de csak nagyon régen aktív felhasználók vannak és nagyon kevés. Elég sok az öreg is.
aug. 26. 18:52
6/6 anonim válasza:
" Társkeresési problémák" Miért szűnt meg a puncs, hát ez nagyon jó 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!