Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak hogy szerezzem meg ezt a nőt?
Figyelt kérdés
Nyolc éve egyedül vagyok mert egyszerűen egy nő sem fogott meg fent voltam sok társkeresően de az összes ilyen sablonos volt, átlagos külsejű így nem jöttek be, munkahelyen is egy sem volt igazán aki megfogott volna, baráti társaságban sem volt olyan nő, sehol. Egészen mostanáig amikor megismerkedtem egy nálam jóval jobb kategóriájú nővel, valóban nagyon csinos nagyon vonzó és egy fejjel magasabb is, de mit csináljak egyszerűen ő fogott meg, a sokat beszélgettünk próbáltam randira hívni de mindig visszautasít, én egyszerűen kitartó vagyok már fél éve ostromlom a lányt de eddig sajnos eléggé sikertelenül de mit csináljak egyszerűen más nő abszolút nem jön beaug. 21. 18:14
11/12 anonim válasza:
Azért elég beteg hogy majdnem 40 évesen éppen 18 évesesekre izgulsz. Főleg ilyen fanatikusan.
12/12 anonim válasza:
egy fejjel alacsonyabb vagy a vágyott nőnél, ez mennyire gáz, hogy nézhetne fel egy nő a férfire csillogó szemekkel, ha kisebb tőle? de komolyan kérdezem, ha nálad az van, hogy nem adod lejjebb akkor egy nő miért tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!