Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt más olyan incel 30-45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más olyan incel 30-45 között akinek már több éve nem volt semmi, maximum 1-1 randi?

Figyelt kérdés

aug. 21. 08:52
A kérdező szavazást indított:
Incel vagyok és 1-2 éve egyedül
Incel vagyok és 5+ éve egyedül
Incel vagyok és nem csurrant még le semmi eddig
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
5%

Azért ennyire nem.

Mert vannak mélypontok, mikor egy jó csajjal való randi ilyen távoli ábránd... de olyankor felhozom vmi elzüllött régi csaj ismerősöm, jól berúgatom, aztán se ggbe dugom.

aug. 21. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
1# te aztán csodálatos egy emberi példány vagy🥲
aug. 21. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

2.hát jah

Ilyen a mélypont.

De én az ilyesmitől feltöltődök.

Kivéve ha extrém nagyon.

Tavaly volt ilyen hogy elfogott a pia. Lementem venni, erre minden be volt zárva, a nő meg ott volt nálam. Erre Elővett vmi ampullát, megittuk és kompletten kiesett 3 nap.

Tehát 3 nap múlva arra keltem hogy meztelenül fekszek a szőnyegen, a nő meg meztelenül aludt a fűrdőkádban.

aug. 21. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ő rendszeresen ilyen alpári kommenteket ír, gyakran látom a kommentjeit, pont erről a stílusról ismerhető fel. Rá kivételesen igaz az a tipikus incel panasz, hogy "bezzeg az ilyeneknek meg van nője".
aug. 21. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
4# már ha igaz bármi abból amit mond...nem tudom milyen ampulla üt ki 3!napra valakit. Azért a mesék kevesebb habbal hihetobbnek hangzanak
aug. 21. 10:59
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
Hogyha van itt más olyan incel 30-45 között akinek már több éve nem volt semmi, maximum 1-1 randi, azzal te beljebb vagy?
aug. 24. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Én nem vagyok incel, de február óta egyedül vagyok… :(

39/F

aug. 24. 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os, igen beljebb
aug. 25. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!