Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor írjak egy nőnek ha nem válaszol a messengeren?
Am kettős dolog ez.
Mert velem is volt olyan, hogy nem volt hajlandó írogatni a nő.
Ghostingolt.
De Élőben meg jött velem mindenfele. Átjött hozzám.
Ezért vele a minimumra korlátoztam az írogatást.
Mert szerintem benne kialakult egy reflex. Hogy ő a ge ci szép csaj, akire ráír napi 20 kan, ő meg csípőből gizdul velük.
És ha én írtam velem is ezt tolta. Ghosting, vagy 2 óra múlva ilyen 1 szavas válasz vagy konkrét visszautás, tipik női kamu, a barátnőmmel vok most.
Élőben meg nem ilyen volt. Mert én tudtam hogy csak instán vetíti a 10 pontost, közben meg WC papírra nincs pénze olyan csöves.
Ezért előttem Élőben nem játszotta az eszét sose, viszont messengerben koptatott folyamat.
Aztán miután rendesen megdugtam és közöltem vele reggel hogy itt maradsz velem, változott.
Most már azonnal visszaír ha írok.
Meg miután elmondtam neki hogy nálam szakítok ha hívom a nőm és nem veszi fel, meg vissza se hív. Szóval felveszi egyből.
Viszont ha csak online kapcsolatban vagytok, akkor ez ennyi.
Betett téged a talpnyalói közé.
Talpnyalókkal meg nem dugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!