Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor írjak egy nőnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor írjak egy nőnek ha nem válaszol a messengeren?

Figyelt kérdés
Tök jól beszélgettünk megvolt a közös hang kémia minden, de egy hete már nem válaszol kétszer írtam már neki most gondolom hogy harmadszorra még írok aztán vége
aug. 20. 17:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
add fel kár a gőzért
aug. 20. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Minek írni annak aki leszar .. soha nem írnék neki utána.
aug. 20. 21:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Na most írtam mégegyszer és még mindig semmi válasz pedig látta két órája
aug. 20. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe

Lesz másik

aug. 20. 21:27
 15/21 anonim ***** válasza:
hányszor kell elmondani neked, hogy ne írj, mert már így rajtad röhögnek a barátnőivel?
aug. 20. 21:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Lekoptatni is gyáva . Sokszor csak a tisztelet hiánya bántja az embert nem pedig az igazság..
aug. 20. 23:33
 17/21 anonim ***** válasza:
16. nincs kedvük hallgatni, ahogy hisztizel az elutasítás miatt
aug. 20. 23:40
 18/21 anonim ***** válasza:
17.A kérdezőre gondolva írtam .
aug. 21. 00:07
 19/21 anonim ***** válasza:

Am kettős dolog ez.

Mert velem is volt olyan, hogy nem volt hajlandó írogatni a nő.

Ghostingolt.

De Élőben meg jött velem mindenfele. Átjött hozzám.

Ezért vele a minimumra korlátoztam az írogatást.

Mert szerintem benne kialakult egy reflex. Hogy ő a ge ci szép csaj, akire ráír napi 20 kan, ő meg csípőből gizdul velük.

És ha én írtam velem is ezt tolta. Ghosting, vagy 2 óra múlva ilyen 1 szavas válasz vagy konkrét visszautás, tipik női kamu, a barátnőmmel vok most.

Élőben meg nem ilyen volt. Mert én tudtam hogy csak instán vetíti a 10 pontost, közben meg WC papírra nincs pénze olyan csöves.

Ezért előttem Élőben nem játszotta az eszét sose, viszont messengerben koptatott folyamat.

Aztán miután rendesen megdugtam és közöltem vele reggel hogy itt maradsz velem, változott.

Most már azonnal visszaír ha írok.

Meg miután elmondtam neki hogy nálam szakítok ha hívom a nőm és nem veszi fel, meg vissza se hív. Szóval felveszi egyből.

Viszont ha csak online kapcsolatban vagytok, akkor ez ennyi.

Betett téged a talpnyalói közé.

Talpnyalókkal meg nem dugnak.

aug. 21. 00:37
 20/21 anonim ***** válasza:
10. Tanulsag? Ra kell ebreszteni arra hogy nem mindenki rajongja korbe!
aug. 21. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!