Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm néha ha valami nem tetszik neki, nincs kedve valamihez vagy ideges, nem akar vitatkozni akkor eltűnik. Nem veszi fel a telefont, messengeren nem válaszol fél-1 napig. Szerintetek ez normális?
Na erre én is kíváncsi vagyok, de lehet arra gondol egyes, hogy nem vagy normális, hogy vele vagy úgy, hogy ebből rendszer van.
32/f
logikus hogy azért ilyen mert következmények nélkül megteheti veled szemben.
tehát normális.
A 4 esnek igaza van. Nincs következménye még te futsz utána. Éreztesd vele, hogy ez azért nem úgy működik, hogy bedurcázik és akkor kapja be mindenki őt aztán ne keressék, főleg ne a párja. Azért nem így van . Legyen következménye.
Legközelebb ne fuss ne keresd sőt ha ő eltünik egy napra te tünj el kettőre. Hátha kibújik a szög a zsákból
Azért csinálja, mert megteheti.
Én exem is csinálta.
Az első után megmondtam, hogy tudtommal felnőtt ember, nem dedós kisgyerek, aki játszhatja a sértődöttet, és lesz szíves erről leszokni.
Persze folytatta, aztán még ő háborodott fel, mikor fél év után kihajítottam a pitsába.
Nem értem mondjuk, miért mert tudta, hogyszámomra a sértődött dedós eltűnés meg "ha nem beszélek róla, akkor nincs probléma" nem játék, mégis azt hitte, következmének nélkül játszogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!