Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőhöz egy pasi sem megy oda fesztiválon vagy buliban úgy, hogy egyedül van, akkor a nő nem túl vonzó?
“ Fesztiválon a legrondább nő is meg tudja dugatni magát egy izmos pasival.”
Ez egy hatalmas bullshit, amit csak incel pasik hisznek a nőkről, mert a ti fejetekben még a ronda nőknél sorban állnak az ajtó előtt is a jobbnál jobb pasik. A valósághoz ennek köze sincs.
Túl van ez dimenzionálva, hogy a legtöbb pasi olyan egybites szexagyú, hogy mindenkinek mindenhol puncsolnak. Simán lehet olyan, hogy egy nem ronda nő elmegy egy fesztiválra, és ha nem akar direkt pasizni és nem úgy viselkedik, akkor nem fog nála próbálkozni senki. Mert a férfiak közül is sok a párjával megy, nem akar ismerkedni, ha akar ismerkedni, akkor nem mindenkihez, aki nem egy bányarém, olyan programokon van...
én is voltam így fesztiválozni, hogy nem próbálkoztak nálam be, mégis volt párkapcsolatom nekem tetsző férfiakkal és a való életben máshol is szólítottak már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!