Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy általában házas emberek járnak prostihoz és nem egyedülállóak?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél arra jutottam, hogy anyagi okok állnak a háttérben, akinek van pénze, annak van nője, akinek nincs, az nem megy prostihoz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A 13. válaszoló viszont felhívta rá a figyelmem, hogy a prostik képesek olyat nyújtani, amit a tinderes ribik nem, ez pedig a rosszlányok oldalon is feltűntetett 6 értékelési szempont egyike, a "maximális diszkréció".

Tehát ha valahol kikezd az ember egy ribivel, annak híre mehet, aki házas és magas beosztásban van, annak problémát jelenthetnek az ilyen dolgok. Magyar Péter is járt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

De ha az ember csak egy egyszerű, egyedülálló gyári munkás, akkor akkor mindenképpen törekszik rá, hogy megspórolja a prosti árát és vállalja a nők becserkészésének lehetséges kockázatait. Akinek meg sok a vesztenivalója, az elmegy prostihoz, az a legbiztonságosabb útja a nőhöz jutásnak.

aug. 20. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

ha elmentek szűz fiucskák egy prostihoz,azt kinyaljátok bele amit előtte egy drogos belevert és még fizettek is érte,attól nagyobb emberek lesztek?

inkább próbáljatok normális emberek lenni

aug. 20. 11:23
 12/14 anonim válasza:
37%
Én tudjátok mit nem értek! Oké, szerintetek családos emberek járnak inkább prostihoz. Okok logikussak. Tegyük fel, a férj havi kétszer el surran egy lányhoz, az a lótyi nem szokott hiányozni a családi kasszából? A külön kasszán élőket értem, (mondjuk én nem is álnék össze senkivel, ha anyagilag nem bízhatunk meg egymásban) de a többit. Pl én haza hozok 600-650ezer nettó, abból ha kétszer el megyek egy egy órára, ot a fizum kb 10% ugrott. Vagy két tank üzemanyag, stb stb. Más ezt hogy csinálja aki családos?
aug. 20. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12-es igyekszik többet keresni vagy mellék keresete is van
aug. 20. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
renegeteg férfit ismerek aki nem prostihoz jár,hanem van pluszba alkalmi nője
aug. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!