Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 30-40 között, ti milyen férfit kerestek magatok mellé? Gondolom Chadet, de kifejtenétek az ég szerelmére bővebben? 38F incel
20: 26 éves voltam - előtte ismerkedtem olyan férfiakkal, akik nem az anyjukkal laktak. De így, 34 évesen (ill. most már 35, mert azóta ünnepeltem a 35. születésnapomat, mióta ismerkedtem), aki korban hozzám illik, az jó, ha legalább egy albérletet fizet... még az sem lett volna kizáró ok, ha szobatársakkal lakik. De anyuci pici fiaitól mentsen meg az ég, mert apám olyan volt, és az nemcsak anyámnak, hanem nekünk is, a gyerekeinknek is pokol volt.
Ammúgy meg kedves 19-es... a vallás és a család nem egyenlő az erkölccsel. Én 35 évesen összesen 2 férfival voltam együtt, más felekezeti vallásos ismerőseim meg hát olyan k...aként viselkednek, mint a ház. Nem attól függaz erkölcsösség, hogy ki hányszor megy templomba egy héten meg hisz-e valamilyen istenben vagy nem. Amúgy vannak vallásos ismerőseim, alapvetően nincs bajom a hívőkkel, de párkapcsolatot nem láttam még olyat, ahol a vallásos a vallástalant nem próbálta meg megváltoztatni.
Amúgy meg sok dolog miatt vállalok felelősséget az életemben attól, hogy nincs gyerekem. A felelősség sem ezen múlik. A Fókuszban síró 6gyerekes koszos nőci sem vállal felelősséget, csak azért, mert van gyereke...
18-as magyarul legyen egy metró szexuális progresszív liberális Chad....
El kell keresitselek a legtöbb chad nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!