Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyös a férfiaknál ha egy 30 éves nőnek már saját lakása van?
Figyelt kérdés
aug. 18. 17:40
11/16 anonim válasza:
Tudom mennyi munka és pénz összehozni egy saját otthont. Ebből a szempontból biztos felnéznék rá.
A hátránya viszont, hogy nekem is van saját, így biztos vita lenne az, hogy ki költözzön kihez.
12/16 anonim válasza:
11
Ez nem vita tárgya szerintem....akinek konnyebb a váltás. Esetemben pl én koltoztem, mert én annyit dolgozom otthonrol, amennyit akarok.
13/16 anonim válasza:
Persze, buli után van hova menni, hogy jól meghúzzam.
18 f
14/16 anonim válasza:
#12 De mi van ha egyiknek sem könnyű? Előfordulhat, hogy ő is kötődik a saját lakásához mint én.
15/16 anonim válasza:
"Ismerek párat. És olyant is, aki két hét ismerettség után akart a lakásomba költözni az albérletéből. Rengeteg a lehúzós férfi. Nyilván nem fogják mondani."
Hát, a te környezetedben ilyenek vannak, és ilyeneket vonzol be.
Mi normálisak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!