Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzékelem hogy azok a nők, akik nagyon adnak magukra, a külsejükre (smink, tetoválás, műszempilla, műköröm szájfeltöltés stb.) azoknak fontosabb a szex a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Voltam olyan nővel aki így cicomázott , tehát műszempillája volt, tetovált volt, fel volt töltve az ajka és társai, ezek általában mint kidobtak azért mert kicsi volt és gyorstüzelő voltam. Azok a nők akik ilyen egyszerűbbek voltak, letisztultabbak, szolidan, alig sminkelték magukat de szépek voltak, azok elfogadták hogy ilyen vagyok az ágyban, és volt amelyekkel én szakítottamaug. 18. 00:28
1/16 anonim válasza:
Ha egy együttállás gyakran előfordul, még nem biztos, hogy egymás ok-okozatai.
De lehet benne valami. Nekem is volt egyszerű megjelenésű csajom, elég frigid volt az ágyban, mint egy farönk kb. ((:
3/16 anonim válasza:
Érdekes én általában természetes külsejű nőkkel jöttem össze, és kifejezetten vehemensek szoktak lenni az ágyban.
Talán azért, mert feltüzeltem őket? ;-)
4/16 anonim válasza:
Jól érzékelem, hogy ez megint egy álcázott farokméret kérdés?
Akárhogy csomagolod, k..vára unalmas!
5/16 anonim válasza:
Rám egyik se igaz de csak a nagyfarkú férfiak jöhetnek szóba, a napi szex alap.
6/16 anonim válasza:
Kicsivel is lehet orakon at szexelni ,gxorstuzeles ellen meg jo a peniszgyuru.
7/16 anonim válasza:
Az életemben nem sminkeltem, soha nem volt műszempillám, műkörmöm, de imádom a szexet. Kb 18 cm-es pénisz a kényelmes méret, ami ki tud rendesen elégíteni. Attól, hogy egy pasinak kisebb a farka és minden más jól működik, attól még nem dobom ki. Lehet használni kiegészítésnek szexuális játékszereket. Vagy nyitott kapcsolatban élni és kipróbálgatni más pasikat is.
8/16 anonim válasza:
Szerintme nem az a magadra adas, ha szetoperaltatod a fejed es felkensz hat kilo sminket, de ugye kinek mi. En keves sminkkel/smink nelkul is rettenetesen torodom a kulsommel.
10/16 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség. Nincs műpillám és körmöm. Smink az annyi van rajtam, hogy nem mondják meg ki vagyok festve, mégis vannak elvárásaim szex terén és ha valaki nem teljesített jòl, tudtára adtam. Megint egy tipikus f@sz kérdés 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!