Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép emberkék, nektek könnyű az ismerkedès?
Nekem meg abból volt elegem hogy sokan próbálkoztak nálam, és sok volt a valódi zaklatás is.
Ülsz a vonaton és veled szemben egy alkoholista ronda ember gúvad rád, meg lesi a testedet, kellemetlen.
Odamegy a munkatársad és a füledbe súgja hogy úgy szétkná a fenekedet mert olyan kerek, vagy azt mondja a fogatlan biztiőr hogy menj vele ki az öltözőbe mert ő azt mondta, úgy kell szólni a műszakvezetőnek hogy helyre tegye .
De már általánosban kezdődött a technika tanárommal aki kb 60 volt és fogdosott….
Nem jó szépnek lenni, nem tudod hogy ki akar tényleg veled lenni és ki akar csak megdugni mert sokaknak tetszel.
Alig vártam hogy 30 legyek, mondom biztos kevesebb zaklatás lesz, de csak most 40 felett csökkent igazából!
Sajnos valóban sok a valódi zaklatás
Engem is ért fogdosás, ölelgetés…
És egyszerűen csak megtortenik, te meg sokáig fel sem fogod…. És nem tudod eldönteni hogy most egy akaratod elleni ölelés mennyire súlyos dolog….
Azért én kvara felek a 35-40 feletti időről, mert azt szeretem ha mindig mindeki megnéz, de az erintes…. Az botrány. Főleg ha szociális fóbiás vagy és nem tudsz reagálni
Ezek az alkesz,tanulatlan pasik minden nővel ezt csinálják szerintem. Ilyen atrocitasok voltak velem is.
Az előnyökre kell koncentrálnotok:)
Amúgy tök jól esett annak idején amikor olyanokat hallottam vissza magamról hogy úristen milyen szép baba arca van, vagy volt olyan barátnőm, nem is egy aki azt mondta hogy ilyen szép kerek segget szeretne ő is .
De a férfiak részéről a zaklatás engem irritál.
Nem vagyok barátkozós, nem vagyok közvetlen és mindig ciki volt nekem ha bámultak.
Az idősebb nők pedig rendesen szemétkedtek velem mindig.
Most sem panaszkodhatok, mert a 40-esek között szép vagyok, csak tisztában vagyok azzal hogy nem a huszonévesekkel kell magam összehasonlítani.
Amúgy én több hátrányt tapasztaltam emiatt mint előnyt.
Pl az anyám.
Mindig ideges volt ha a közelében voltam, nem akarta hogy szép ruhákat hordjak ( elvette az egész fizetésemet) és szemétkedett ha kisminkeltem magam.
30 körül jöttem rá hogy milyen nehéz lehetett neki velem, mert mérges volt akkor is amikor az apámmal beszélgettünk.
Gyerekkoromban meg direkt elcsúfított, levágta a hajamat fiusra….
Ezt megcsinálta 16 éves koromban is egyszer, azt mondta olyan töredezett a hajam, inkább picit vágna belőle. Utána el kellett mennem a fodrászhoz és a fodrász csaj azt mondta; te figyelj már…… ezt anyád nem direkt csinálta ???
Engem is csúfoltak az iskolában főleg a koverebb lányok
Majd munkahelyen szinten a nem jó külsejű nők mindig kinéztek maguknak
Hamar rájöttem hogy mi a gond
A zaklatás része borzalom, szerintem az megbélyegzi a nőket, hozzam meg már vagy 15 “férfi” biztos hozzam ért kéretlenül, sőt több is
Akar csak ha a kezemet fogjak meg
Volt hogy az utcán követtek és megfogták a kezem
Buliban el akartak rángatni táncolni…
Ezek mind kva undorító dolgok
Sokszor már nem tudom eldönteni hogy hova lehet menni és hova nem
Ettől függetlenül és a megbamulast már 14 éves korom óta kapom, azóta élvezem
Az hiányozni fog majd
Nem illik, engem ez zavar.
Most éppen egy munkatársam le sem veszi a szemét a seggemről.
A vállamig ér,dagadt.
Persze hogy visszataszító a helyzet.
Honnan làtod hogy a segged nézi?
És ha nem szól meg semmi akkor miért baj hogy nézi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!