Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép emberkék, nektek könnyű az ismerkedès?
Az ér, ha anyukám azt mondja rám, hogy szép vagyok?
Amúgy totál sikertelen az ismerkedés. Eddig mindenfélefajta nő lekoptatott. 😅
Te is bedőltél annak a butaságnak, hogy ha "adsz magadra"/"igényes vagy", azzal sikeresen kompenzálhatod a rossz(abb) genetikát. Hát nem. 😏
Vékony, de csúnya arcú nő vagyok. Plasztika nem opció, nem is megoldás, mert nincs semmi nagy/furán álló/egyéb módon rendellenes, amit korrigálni lehetne és kellene. Enélkül is lehet rondának lenni. Nyilván hozzám sem szólnak, köszönni is csak azok és csak akkor szoktak, akiknek és amikor elkerülhetetlen.
Ehhez képest látom, mi megy a szép nőknél. Én értem, hogy szűrniük kell, és hogy az nem is olyan könnyű... De lássuk már be, az abszolút semminél ebből csak könnyebb/esélyesebb kihozni valamit. Vagy a te helyzetednél, a talonban ücsörgésnél csak könnyebb az, amikor legalább nem egy jobb híján, szükség esetén elővehető lehetőség vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!