Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép emberkék, nektek könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép emberkék, nektek könnyű az ismerkedès?

Figyelt kérdés
Én sztem átlag vagyok, de azért is rengeteget küzdök: minden napos kis smink,hajamat megcsinálom, magassarkú+nőies ruci…de így sem tudok összeszedni egy átlag pasit sem, mert mindenki kb 3.helyen tart talonba a jó nők után. Szégyellem már szinte az arcom..szörnyű,h az átlag alatti, 0 egzisztánciával rendelkezők is topmodellre várnak.
aug. 17. 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
9%
Akkor plasztikáztass, kérdező.
aug. 17. 17:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ér, ha anyukám azt mondja rám, hogy szép vagyok?

Amúgy totál sikertelen az ismerkedés. Eddig mindenfélefajta nő lekoptatott. 😅

aug. 17. 17:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, könnyű
aug. 17. 17:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Nekem anyám se mondja😃 legalább ő látna szépnek
aug. 17. 17:38
 5/19 anonim ***** válasza:
#4 De akkor miből gondolod, hogy legalább átlagos vagy? 🤔
aug. 17. 17:41
 6/19 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, miért nem opció számodra a plasztikai műtét?
aug. 17. 17:43
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem mert kva magasak az elvárásaim főleg külső ész és bánásmód terén így nagyon nehéz találni bárkit
aug. 17. 17:50
 8/19 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, mert azért költök magamra, nem vagyok kövér, igényesen öltözködöm, nincs kimondottan csunya orrom, fulem v vmi, csak osszesegeben nem szep.
aug. 17. 17:59
 9/19 A kérdező kommentje:
6. Koltseges nagyon, meg nemtudom konkretan mit kene megvaltoztatni
aug. 17. 18:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Te is bedőltél annak a butaságnak, hogy ha "adsz magadra"/"igényes vagy", azzal sikeresen kompenzálhatod a rossz(abb) genetikát. Hát nem. 😏

Vékony, de csúnya arcú nő vagyok. Plasztika nem opció, nem is megoldás, mert nincs semmi nagy/furán álló/egyéb módon rendellenes, amit korrigálni lehetne és kellene. Enélkül is lehet rondának lenni. Nyilván hozzám sem szólnak, köszönni is csak azok és csak akkor szoktak, akiknek és amikor elkerülhetetlen.

Ehhez képest látom, mi megy a szép nőknél. Én értem, hogy szűrniük kell, és hogy az nem is olyan könnyű... De lássuk már be, az abszolút semminél ebből csak könnyebb/esélyesebb kihozni valamit. Vagy a te helyzetednél, a talonban ücsörgésnél csak könnyebb az, amikor legalább nem egy jobb híján, szükség esetén elővehető lehetőség vagy.

aug. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!