Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben hol lehet ismerkedni? Mondanátok pár ötletet!
NEKED, ha ezt itt kell kérdezned, akkor sehol!
Nekem, meg mindenki másnak: BÁRHOL! bolt, utca, tömegközlekedés, könyvtár, hivatali/orvosi váró, sporthely, piac, patika, benzinkút, ...
Meglévő társaságon/ismeretségi körön belül. Kizárólag. Sajnos.
A "valakinek a valakije" rendszer működik ilyen téren is, mint a munka világában. Ha nincs ilyened, akkor b_szhatod, akár férfi vagy, akár nő. Idegenek nem foglalkoznak egymással még ismerkedésre alkalmasnak tűnő helyen sem, "a sajátjaikon" kívül nem állnak szóba senkivel, hacsak nem muszáj mindenképp.
5: Remek kérdés! Én sem tudom elképzelni, hogy működik. Ráadásul úgy, hogy ne legyenek kínos helyzetek belőle...
De amiket felsoroltál, hogy "BÁRHOL! bolt, utca, tömegközlekedés, könyvtár, hivatali/orvosi váró, sporthely, piac, patika, benzinkút, ...", az már rég kiment a divatból. Ilyen helyeken max. ismerőst üdvözölnek, vele beszélgetnek. Amúgy telefont bámulnak. Idegenhez nem szólnak. Akkor sem, ha megvan a "biztatás" (szemkontaktus, mosoly).
Lepontozhatsz érte, nő vagyok, tapasztalat - eddig csak átlagos helyeken (amiket említettél), de 2 hónapja már strandon is! Még májusban egy alkalommal egy kisebb fesztiválon is. Ez van ma... Gondolom, emiatt kérdezi a kérdező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!