Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy főleg az internetes piac a 30 feletti nők körében tele van gyerekes anyukákkal?
Biológiailag kb. 25 év az ideális kor a gyermekvállalásra, nem 40 évesen kéne. Aztán jön a pofáraesés, hogy már nem sikerül teherbeesni, jön a lombik, és a társai. Semmi gond nincs azzal, ha valakinek 30 évesen már gyereke van. A kapcsolat nem sikerült, szeretne ismerkedni, és?
Egyébként szerintem eleve több ember van 30 évesen, akinek már van gyereke, csak nem biztos, hogy ők ismerkedni is akarnak. Férfiaknak is van gyereke, képzeld el, csak ők általában nem ezzel kezdik az ismerkedést.
Én voltam úgy, hogy már egy ideje beszélgettünk, mire elmondta. Azért nem írta oda az adatlapra, mert nem volt olyan opció, hogy "van gyerekem, de nem velem él". Nem is értettem. Van vagy nincs? Az esetek többségében a nővel marad a gyerek válás után.
Tehát használ emberekkel...
A nők mindenkinek hisznek, akik (legalábbis elsőre) kedves velük. Vannak olyanok is, akik a vadabb, ogre beálítottságú embereket kedvelik-keresik maguknak, de a lényeg: sokuk "Mindegy, csak pasi legyen!" alapon futnak bele lényegében a pofonba, majd onnantól kezdve mindenki hibás, csak a nő nem (mert ilyenkor elfelejtődik az a nézet, hogy általában a nő választ).
Ezért van sok használt ember az "Internetes piacon".
Akinek nincs gyereke de társat keres az mögött is csak szakítások vannak.
De allandoan a gyerekes anyákra fogják hogy rosszul valasztott. Holott mindenkinél jonnek mennek a kapcsolatok a nem gyerekeseknél is a pasiknál is.
Ergo mindenki rosszul valasztott aki társat keres.
Aki gyereket akar az meg nem fog ezzel 50 éves korig várni.
Es a családalapitast javareszt a pasik cseszik el nem a nők. De mindig a nő van hibásnak kihozva.
Azért feltűnő jelenség ez a neten, mert a gyermektelenek élőben nehezebben ismerkednek, kevesebb felnőtteknek való
program lehetőségük van. Így marad a társkereső, amihez nem kell felügyeletet találni a gyereknek és elmenni itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!