Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott emberként hogyan ismerted meg a párodat?
Figyelt kérdés
Különösen érdekel, ha 23 felett még nem volt senkid, csak beszélgettél a neten lányokkal, illetve 2 db randid összesen. Előfordul, hogy olyanokkal találod meg a hangot, akik messze élnek vagy nem az eseteid. Társkeresőt próbáltad, pszichológus szerint nincs veled gond.aug. 13. 19:03
11/22 anonim válasza:
Az, hogy kövér vagy, vagy kicsit testesebb és nincs formásra edzett tested tényleg nem jelent semmit. A minap a strandon egy tényleg igazi kövér srácot láttam (lógó mellek, úszógumi és striás has) egy olyan lánnyal, hogy a lélegzetem is elállt kb. Gyönyörű barna bőr, magas, vékony és az arca is szép volt. Nem is értettem. Talán gazdag volt, de azt egy úszónadrág alapján nem tudhattam. Szóval ez ne tántorítson el!
Mondom ezt úgy, hogy én sem kellek a kutyának sem amúgy, de nem adtam még fel.
12/22 A kérdező kommentje:
#11: Nem vagyok kövér, vékony vagyok, az meg pláne nem igaz, hogy nem kellek senkinek, csak mondjuk jó lenne, ha nem olyannak kellenék aki max egy 5/10-ből és közli veled, hogy az exe az első randira egy fél napos programra hívta el, nem érdemes szerinte az általam javasolt 1-2 órás randira elmennie. Vagy mondjuk jó lenne, ha mondjuk számomra vonzó lányokkal is megtalálnám a közös hangot és összejönne velük randi, mert különben fel sem áll és még arra sem tudom rávenni magamat, hogy megcsókoljam.
aug. 16. 20:48
13/22 anonim válasza:
11. Egyszer hallanék olyat, hogy gyönyörű fehér bőr... 😄
14/22 anonim válasza:
Nekem fehér bőröm van, de sajnos nem tetszik annyira mint egy barna. Persze láttam már nagyon vonzó lányt fehér bőrrel, nem egyet, nem kettőt, de a barna az ami megragad sokakat.
16/22 anonim válasza:
14. A kreol ferfiaknak a feherevb nok a zsaneruk..
17/22 anonim válasza:
Te vagy az a különlegesség akinek más nők ujjongása is kell. Hát csináld!! Hogy kit akarsz megcsókolni nem teljes a kép.
18/22 anonim válasza:
Koedukált börtönbe zártak mindkettőnket. :D
19/22 anonim válasza:
írtad, hogy ismerőssel eljársz bulizni, de ott inkabb együtt szórakoztok és beszélgettek. Pont itt kellene csatlakoznotok lányokhoz és ismerkedni.
20/22 anonim válasza:
Ő volt az ápolóm a diliházban. Aztán rábeszéltem, hogy csatlakozzon hozzám és állítsunk csapdákat egy denevérnek öltözött milliárdos csávónak, aki szintén bekerülhetne ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!