Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ilyen srácokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egy 22 éves egyetemista lány vagyok. Introvertált, csendes, zárkózott személyiséggel rendelkezem. Bulizni egyáltalán nem járok, helyette inkább sokkalta odavagyok a sétálásért. Szeretem a mély, tartalmas beszélgetéseket. Az alkoholt és a cigit rühellem. Hol tudnék ismerkedni hasonló tuladonságú srácokkal?

Tudom, nem épp itt:D. Viszont tanácsokat szívesen elfogadnék.:)

2024. aug. 11. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Majd az olasz stylist-ot megtaperoljuk, mi incelek a strandon. Ugyis allandoan arrol fantazial.....

40F incel

2024. aug. 11. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
10: Ne vedd egy kalap alá az összes nőt. Én sosem sírtam emiatt, és elég mérges vagyok azokra, akik igen, mert jól elintézték az ismerkedést ezzel az "itt azért ne próbálkozz, mert..., ott azért ne, mert..., leginkább sehol ne, mert tolakodás, zaklatás, #metoo" attitűddel.
2024. aug. 11. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyanott lehet ilyen srácokkal ismerkedni, mint ahol bárki mással. Én is hasonló vagyok, én is jártam egyetemre, most meg melózni, kondizni. Nincs igazán a különböző embertípusoknak valamiféle gyűjtőhelye.

41F

2024. aug. 11. 15:31
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Én meg tökre örülök, hogy el tudok menni anélkül ide-oda, hogy random faszikat kéne lekoptassak magamról. Az emberek nem egyformák, 10-es. Örülök, hogy sikerült rájönni erre a roppant bonyolult dologra.
2024. aug. 11. 15:47
 15/16 BohócKolbász ***** válasza:
62%

Szerintem simán meg lehetne próbálni a Badoo-t. Vagy egy teljesen átlagos társkeresőt.

Egyébként nagyon szimpatikusakat írsz. Az eddigi partnereim mindkét szenvedélynek éltek (cigi, alkohol), viszont én nem dohányzom, és ünnepeken is nagyon meggondolom azt az egy kört is.

Egyébként szerintem szimpatikus a bemutatkozásod. :)

2024. aug. 11. 17:49
 16/16 anonim ***** válasza:
viszony.hu
2024. aug. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!