Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyen srácokkal ismerkedni?
Egy 22 éves egyetemista lány vagyok. Introvertált, csendes, zárkózott személyiséggel rendelkezem. Bulizni egyáltalán nem járok, helyette inkább sokkalta odavagyok a sétálásért. Szeretem a mély, tartalmas beszélgetéseket. Az alkoholt és a cigit rühellem. Hol tudnék ismerkedni hasonló tuladonságú srácokkal?
Tudom, nem épp itt:D. Viszont tanácsokat szívesen elfogadnék.:)
22 évesen tudni, hogy mit szeretsz, milyen vagy és milyen elvárások alapján keresel valakit szuper érett gondolkodás, gratulálok! Persze ez sokszor változik az ember életében, de szerintem az ismerkedés alapja ez.
Ezzel gyakorlatilag mindenhol tudsz ismerkedni, társkeresőre is ki tudod írni simán ezeket a paramétereket. (Viszont ha online ismerkedsz, akkor városi sétával kezdjetek, ne egy elhagyatott erdővel kérlek, a saját biztonságod érdekében.) De egyébként én keresnék valamilyen ilyen tematikájú csoportokat (túra, városi séta, bicikli, önismereti csoport, stb.), amik ezek alapján szerveződnek. Ott nem csak párkapcsolatot, de azonos érdeklődési barátokat is szerezhetsz, ami igazából az életed során a legmeghatározóbb kapcsolódás lesz.
Társkeresőn gondolom. Mivel intró vagy, úgysem jársz el ismerkedni.
Én is hasonló vagyok, de valamiért ha az ember ide is feljár akkor már pszichológiai esetnek van minősítve akivel nem szabad ismerkedni. 🤔
Én pont egy ilyesmi kaliberű lánnyal szakítottam nemrég.
Veled 1 idős volt.
Igazából minden stimmelt köztünk... Jó volt nagyon vele. De nem igazán tudott viszonyulni az apaságomhoz. Hogy van egy 9 éves lányom egy másik kapcsolatomból és nekem ő a mindenem.
Persze pedálozott meg minden,elvolt a lányommal mikor bemutattam neki... de nem
éreztem őszintének.
Őt ez zavarta.
32 éves férfi vagyok, fél évig nincs dugás, mert nem az érdekel.
Mivel ezzel 100-ból 1 vagyok, írjon az az unatkozó nő, aki erre felkapta a fejét, mert nem kamu, aztán váltunk pár szót.
"Nyáron strandon a legegyszerűbb az ismerkedés. Elég egy mosoly a srác felé. 5-ből 1 tökös annyira, hogy elhívjon labdázni (meg készül is erre azzal, hogy van nála labda)."
Ahogy azt te elképzeled... Nekem pont friss tapasztalatom, hogy mennyire nem. És június eleje óta, tehát 2 hónapja minden szombaton és vasárnap kinn vagyok, nem egy alkalom alapján vonok le következtetést. Nem is csak magam alapján, mert látom, hogy más nőkkel sem történik semmi. 50-ből 1-nek sincs ehhez töke vagy csak nem akar.
Úgyhogy én is ugyanezt keresem, kb. abban a korosztályban, amit az 1. megadott.
#9 Bírom a nőket, annyira agyhalottak vagytok.
Eddig azért sírtatok, mert mindenki rátok volt indulva. Most meg az a baj, hogy nincs senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!