Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöhet nálam jóval fiatala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet nálam jóval fiatalabb lánnyal?

Figyelt kérdés
Jelenleg több társkeresően is fent vagyok, 42 éves férfi vagyok, csak 25 év vagy alatti nőkre írok rá, úgy nézem hogy eddig eléggé nehéz a dolgom mert nem vagyok hú de vonzó, sportos, de egy aranyos 23 éves nővel beszélgetek jövő héten randi is össze fog jönni, ő például szereti az idősebb férfiakat, szerencsémre
aug. 11. 12:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10. Miért nem lehet engem szeretni, nincsenek apakomplexusos nők vagy olyan nők akik az érett férfiakat szeretik merthogy azok komolyabbak?
aug. 11. 12:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Kihasználnának, de ha neked ez megfelel, csak nyugodtan.
aug. 11. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem az hogy téged nem lehet szeretni, de egy huszonpáréves, (inkább a 20 felé mint 30), kevés esetben van elköteleződve. Illetve, nekik még lehet jobb ajánlatuk férfiak terén, még lehet hogy élni akarnak egy kicsit, még lehet hogy a karrierjére és a tanulmányaira koncentrál. Működhet, mert van rá példa. De a legtöbb esetben ez nem így működik, ahogy te ezt elgondolod.
aug. 11. 12:52
 14/21 anonim ***** válasza:
#11 A korral nem leszel bölcsebb vagy komolyabb, csak öreg. Egynémelyik 40es olyan mint egy óvodás.
aug. 11. 13:01
 15/21 A kérdező kommentje:
13. Borzasztó vallásos egész máshogy gondolkodik
aug. 11. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Az sem segít. Nem tervezheted meg az életét. Persze, járhattok együtt, senki nem tiltja. De tudnod kell, hogy ugyanazokat a dolgokat akarjátok-e. És azzal is kell számolnod, hogy bármikor otthagyhat. Ahhoz, hogy hosszútávra tervezzél, (nemcsak egy huszonévessel, hanem bármilyen korosztállyal), éveket együtt kell élni, amíg kialakul egyfajta bizalom a másikba, és még akkor sem biztos a hosszútáv. Tudom, hogy vonzó egy huszonéves, de biztosnak kell lenned benne, hogy nem használ ki, nem hagy el ha 60 leszel vagy mindig ott lesz veled. Hatalmas a versengés a fiatalabb korosztályért. És ha lesz egy 30-cas akibe beleszeret?

Gondold végig.

aug. 11. 13:09
 17/21 anonim ***** válasza:

mondjuk 24-42?

Nagyon jóképűnek kell ahhoz lenned és sportos testalkatúnak, ha nem vagy egy ATM.

aug. 11. 13:13
 18/21 A kérdező kommentje:
17. Kivétel ha nő nagyon vallásos szerintem
aug. 11. 13:19
 19/21 A kérdező kommentje:

"Hatalmas a versengés a fiatalabb korosztályért."

Pedig pont ezt panaszolta hogy egy vékony csinos lány mégis alig kell valakinek mert mindenki csak szexet akart tőle még a kövér férfiak is

aug. 11. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Bullshit. Ha senkinek nem kell kapcsolatra, akkor ott erős jellemvonási problémák vannak.
aug. 11. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!